Napiapp ajánló (2017. július 12.)

2017. július 12.
6.1351
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Demon's Rise 2: a 2290 forintos árcédula helyett 259 forintba kerül most a Play Áruházban a Wave Light Games nagyszerű szerepjátéka, ami egy taktikai, körökre osztott RPG-ként egy igazán sötét, démoni világot, páratlan élményeket és egy komplett kampányt tár majd elénk.

Infinity Dungeon Evolution: 339 forint helyett most teljesen ingyen lehet a miénk Androidra a Zabob Studio nagyszerű és egyben különleges szerepjátéka, amelyben garantáltan különc, korábban még soha nem tapasztalt élmények társaságában pucolhatjuk ki az előttünk álló dungeonokat.

Coin Princess V: 339 forint helyett szintén ingyen letölthető a Play Áruházból a Coin Princess V, egy retro stílusú horizontális szerepjáték, amelyben drámai sztorival és epikus harcokkal kell segítenünk hercegnőnket a vakmerő lovagok által a hazajutásban.

App Store:

Agent A: A puzzle in disguise: ismét nevetséges áron, átmenetileg mindössze 199 forintért lehet megvásárolni iOS-re A ügynök nagyszerű történetét, amelyben a klasszikus kalandjátékok által kikövezett útvonalon az lesz a feladatunk, hogy túljárjunk egy ellenséges kém eszén.

Boom Boat: rövid ideig teljesen ingyen letöltheted magadnak az App Store-ról a Razoric különleges mobiljátékát, amelyben az lesz a cél, hogy egy bombákat dobáló hajóval elpusztítsuk a tengerfenék alatt felépített összes pályát.

Questerium: Sinister Trinity: mivel nem minden nap kínál ingyen játékokat a G5 Entertainment csapata, ezért most feltétlenül töltsük le magunknak ezt a nagyszerű kalandjátékot, amelyben egy őrült és gonosz professzor és egy felforgatott város áll a középpontban, valamint két eltűnt gyermek, akiket meg kell találnunk ebben a káoszban.
1 hozzászólás

zsenikém

10 hónapja, 2 napja

Sinister Trinity csak iPad!

válasz erre