Napiapp ajánló (2017. július 14.)

2017. július 14.
7.4701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

F1 2016: 1799 helyett mindössze 1099 forintért gyűjthető be most a Play Áruház kínálatából a Codemasters F1-es versenyjátéka, amely túlzás nélkül a legjobb és legrealisztikusabb formában hozza el mobilokra is a száguldó cirkusz élményét.

Game Studio Tycoon 2: egy forint híján egy ezrest spórolhatunk most Michael Sherwin nagyszerű tycoon-játékával, lévén teljesen ingyen letölthető a Game Studio Tycoon 2, amelyben egy játékfejlesztéssel foglalkozó stúdió felett kell átvennünk az irányítást.

Daregon: Isometric Puzzles: ha téged is bosszant, hogy Androidon várni kell a Monument Valley folytatására, akkor töltsd le most 359 forint helyett teljesen ingyen a Daregon-t, amelyet nem titkoltan az említett népszerű ügyességi játék inspirált, ergo teljesen hasonló élmények várnak benne ránk.

App Store:

Assassin's Creed Identity: ha létezik kihagyhatatlan akció, akkor ez most az, hiszen a Ubisoft vicces 99 forintért kínálja mindenkinek az Assassin's Creed Identity-t, avagy a legjobb mobilos Assassin's Creed-játékot, amely kis túlzással ugyanazt az élményt garantálja a kis képernyőn, mint amit PC-n és konzolon megszokhattunk.

Don't Starve: Pocket Edition: szintén jó áron megy most az App Store-on a Klei Entertainment népszerű túlélő játéka, amire rövid ideig 349 forint ellenében csaphatsz le, miközben megtapasztalhatod a túlélés legmagasabb szintjét.

Grand Prix Story: a második rész megjelenésének örömére - játéktesztünk hamarosan érkezik -, 80 százalékkal olcsóbban adja különleges autós játékát a Kairosoft, akik inkább a versenyek mögötti menedzsmentre, mint a száguldásra építették fel alkotásukat, amiért most csak 349 forintot kérnek.
3 hozzászólás

marco

7 éve, 4 hónapja és 7 napja

Bencus86 írta:
Assassin's Creed Identity-re bökve teljesen más játék jön be!
Köszi, javítva!

válasz erre

Bencus86

7 éve, 4 hónapja és 7 napja

Assassin's Creed Identity-re bökve teljesen más játék jön be!

válasz erre

zsenikém

7 éve, 4 hónapja és 7 napja

99 forintos ac milyen komoly már! meglepett smiley

válasz erre