Napiapp ajánló (2017. július 17.)

2017. július 17.
6.9621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Super Party Sports: Football Premium: 80 százalékkal olcsóbban, mindössze 199 forintért lehet most beszerezni egy rövid ideig a HandyGames különleges sportjátékát, amelyben trükkös pályák egész sorozatát kell teljesítenünk focista tudományunk felhasználásával.

The Firm: egy rövid ideig ingyen kínálják a Sunnyside Games által készített The Firm című mobiljátékot, amely egyfajta árkád ügyeskedésként lehetőséget biztosít arra, hogy belekóstoljunk egy cég működésébe, és megálljuk a helyünket a hatalmas vállalat fogaskerekei között.

Prison Run and Gun: most mindössze 169 forint ellenében tölthető le a Prison Run and Gun, avagy a Quantized Bit retro platformere, amelyben oldalnézetes formában lehetőségünk nyílik bizonyítani ügyességünket, miközben egy csipetnyi akció is fűszerezi majd kalandjainkat.

App Store:

Framed 2: nem is olyan régen történt, hogy megjelent az év egyik legjobban várt mobilos ügyességi játéka, a Loveshack fejlesztésében készült, képregényes blokkok tologatására épülő Framed 2, amit máris óriási akcióval kínál az App Store, így vicces 99 forintért már tölthetjük is magunknak a végeredményt.

Warhammer 40,000: Regicide: átmenetileg 349 forintba kerül csak az App Store-on a Hammerfall által készített Warhammer 40,000: Regicide című stratégia, amely a brutális Warhammer 40K univerzumba kalauzol minket, ahol a dinamikus csatamezőn egy különféle típusú karakterekből álló sereget kell győzelemre vezetnünk.

illi: a cukimuki platformerek kedvelőinek legnagyobb örömére most átmenetileg teljesen ingyen letölthetjük magunknak az Apple boltjából ezt a csodálatos és különleges kis alkotást, amelyben illi, a kis szőrmók teremtmény oldalán változatos világokon kell átverekednünk magunkat főként ügyességünkre alapozva.
2 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 4 hónapja és 2 napja

illi jó lenne androidra is..

válasz erre

Bencus86

7 éve, 4 hónapja és 2 napja

A The Firm nekem fizetősen jön elő, pedig innen klikkeltem.

válasz erre