Napiapp ajánló (2017. július 26.)

2017. július 26.
6.9131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Avoid It: 990 helyett most teljesen ingyen le lehet tölteni a Studio RO különleges ügyességi játékát, amely egy abszurd és szürreális világba kalauzol minket egy faltól-falig pattintható kis főszereplővel, akinek az a dolga, hogy a segítségünkkel elérjen a pályák végére, és túlélje a megpróbáltatásokat.

Prune: 1490 helyett 339 forintért megy most a Google Play kínálatában a Prune, Joel McDonald csodálatos, művészi és egyben kreatív ügyességi játéka, amelyben 48 pályán keresztül kell bizonygatnunk, hogy képesek vagyunk teljesíteni az elénk gördített akadályokat.

Warhammer Quest: 1490-ről 379 forintra lett leárazva a Warhammer Quest című szerepjáték, amely egyfajta virtuális társasjátékként a csodálatos Warhammer univerzumba repít el minket, hogy a körökre osztott csaták és a fejleszthető hősök társaságában megtisztíthassuk az ellenfelektől az egyes pályákat.

App Store:

To the Moon: a Google Play után az App Store is leakciózta az X.D. Network zseniális és mélyen megható retro kalandjátékát, amelyet most átmenetileg 1090 forint ellenében gyűjthetünk be magunknak, a sztori szerint két orvossal és egy halálos beteggel, akinek egy utolsó kívánsága van csupán, amit a dokik a mi segítségünkkel teljesítenek.

Zombies!!! Board Game: egy kisebb árvágást követően most bárki 349 forintért töltheti le magának a Zombies!!! Board Game címre keresztelt mobiljátékot, amely a hasonló címmel megjelent társasjáték virtualizált változataként ugyanazokat az élményeket biztosítja - körökre osztott csaták és zombik, zombik, zombik -, mint a kézzel fogható verzió.

Domino Drop: átmenetileg teljesen ingyen letölthető iOS-re Vitalii Zlotskii különleges dominós játéka, amely a legendás tetrisz és a dominózás sajátosságait ötvözi, tehát röviden és tömören egy kellemes logikai játékról van szó, ami ingyen mindenkinek elfér a telefonján.
2 hozzászólás

Chico

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Lehetne kicsit több free. mosolygó smiley

válasz erre

Femobilos

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Avoid It nem rossz, nagyon örülök az akciónak! mosolygó smiley

válasz erre