Napiapp ajánló (2017. július 28.)

2017. július 28.
7.0161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Shadowgun: 1790 helyett 890 forintért lehet tölteni a Play Áruházból az egyik legjobb mobilos TPS-t Androidra, amelyben a távoli jövőben, 2350-ben kalandozhatunk majd, a főszerepben John Slade-del, a galaxis legismertebb fejvadászával, akivel egyetlen célunk lesz: levadászni Dr. Edgar Simont, az őrült mutáns hadsereg megálmodóját és vezérét.

TruckSimulation 16: most nevetséges 199 forintért lehet beszerezni Androidra az astragon Entertainment által fejlesztett TruckSimulation 16 címre keresztelt kamionos szimulátort, amelyben kilenc valóban létező kamion teljesen realisztikus irányításával kell különféle izgalmas küldetéseket teljesítenünk Európa nyugati és középső részein.

SimplePhysics: néhány óráig ingyen letölthető a SimplePhysics, a Jundroo nagyszerű ügyességi játéka, amelyben a legkülönfélébb, kifejezetten a fizika törvényein alapuló feladatokat kell teljesítenünk, ezáltal például hidakat, vagy tetőszerkezeteket építenünk a győzelem érdekében.

App Store:

F1 2016: a magyar F1 rajongóknak éppen kapóra jön, hogy az App Store keretein belül a Codemasters leakciózta a F1 2016-ot, avagy az eddigi legjobb mobilos F1-játékot, amit most lehetőségünk nyílik 699 forintért beszerezni magunknak, az előző szezon összes pilótájával, autójával és helyszínével.

Shadowgun: átmenetileg 1090 forintért tölthető le a Madfinger Games nagyszerű külső nézetes akciójátéka iOS-re is, ami az egyik legjobb mobilos TPS-ként egy kicsit olyan hatást kelt, mint a Gears of War, több mint 6 órásra elnyújtott kampánya, csodaszép grafikája és epikus története miatt pedig ennyi pénzt igazán megér.

SimplePhysics: átmenetileg teljesen ingyen letölthető az App Store-ról is a Jundroo nagyszerű ügyességi játéka, amelyben semmi dolgunk sem lesz, minthogy elővegyük a fizikaórán tanult ismereteinket, és megpróbáljunk hidakat vagy tetőket építeni úgy, hogy azok lehetőleg ne dőljenek össze.
2 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 3 hónapja és 20 napja

Nem voltak ma jó ajánlatok sajna. szomorú smiley

válasz erre

Chico

7 éve, 3 hónapja és 20 napja

SimplePhysics behúzva. Bár nem érdekel, de ingyen nem hagyok ott semmit. röhögő smiley

válasz erre