Napiapp ajánló (2017. július 31.)

2017. július 31.
6.9002
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Lumino City: nevetséges összegért, 1799 forint helyett mindössze 339 forintért lehet letölteni a Noodlecake Studios különleges, valódi modellekkel és stop-motion technikával elkészített kalandjátékát, amiért az alkotók 2015-ben megérdemelten még BAFTA díjat is átvehettek.

Violett: a Violett a Play Áruház egyik legnagyobb és legjobb kalandjaként most verhetetlenül alacsony áron, 1590 helyett 299 forintért szerezhető be mindenkinek, aki imádja a kellemes grafikát, a rengeteg fejtörőt és az Aliz csodaországban fantáziavilágán alapuló sztorit.

Iesabel: átmenetileg szintén csak 299 forintért lehet begyűjteni - a megszokott 1590 helyett - a Forever Entertainmnt által készített egyik legjobb mobilos hack and slash akció-szerepjátékot, amelyben pokoli teremtményekkel vívhatunk meg brutálisan véres és intenzív ütközeteket.

App Store:

Last Horizon: átmenetileg akciós áron lehet beszerezni az App Store kínálatából a Pixeljam őrült űrjátékát, amely röviden és tömören egy minimál dizájnnal ellátott, atmoszferikus túlélő- és felfedezőjáték, amelynek során mély ambient zenére élvezhetjük a kalandokat.

Tiny Defense: mivel várhatóan még ezen a héten felkerül az App Store-ra a folytatás, a Picsoft Studio csapata augusztus 7-ig ingyen letölthetővé tette a Tiny Defense első részét, amelyben kis robotok irányításával az lesz a feladatunk, hogy gyűjtögessünk, építgessünk, boss harcokat vívjunk és egyre magasabb szintekre fejlődjünk.

A Dark Room: teljesen ingyen letölthető most rövid ideig az App Store-ról Amirali Rajan különleges szöveges kalandjátéka, ami tényleg olyan, mintha egy sötét szobában játszódna az egész, a középpontjában egy rejtélyes és misztikus történettel, ami 2014 egyik legtöbbször letöltött applikációjává tette a végeredményt.
2 hozzászólás

Mendez

7 éve, 3 hónapja és 24 napja

A mai felhozatal nem nekem van kitalálva. mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 3 hónapja és 24 napja

Na végre most iOS kapott jobb akciókat! mosolygó smiley

válasz erre