Napiapp ajánló (2017. július 5.)

2017. július 05.
6.5711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Punch Club - Fighting Tycoon: a nyári leárazások részeként 339 forintért lehet beszerezni ideiglenesen a Punch Club - Fighting Tycoon című mobiljátékot, amely a világ egyik talán legösszetettebb bunyós játéka, ahol nemcsak az ütközetek lesznek rendkívül fontosak, hanem az előkészületek, az edzés, valamint a felkészülés is.

CN Superstar Soccer: Goal!!!: 999 helyett 169 forintért lehet beszerezni átmenetileg a Play Áruházból a Cartoon Network különleges focis játékát, amelyben egy- és többjátékos módban a csatorna legismertebb rajzfilmsztárjainak oldalán nyílik lehetőséged arra, hogy futballozz egy nagyot.

Full Pipe: 890 helyett most 499 forintért lehet begyűjteni az Absolutist Games nosztalgikus point and click kalandjátékát, amely az elragadó rajzfilmes grafika mellett egy kedves kis sztorival, valamint agyunk minden egyes tekervényét megmozgató fejtörőkkel kecsegtet majd számunkra.

App Store:

XCOM: Enemy Within: alapos leárazáson esett át az App Store keretein belül a 2K Games nagyszerű stratégiája, avagy a Földet megtámadó idegenek koncepcióját feldolgozó XCOM: Enemy Within, amelyben saját alakulatunk felállításával kell nekimennünk az űrlényeknek, és mindezért most nem is kell többet költenünk, mint 1090 forint.

Neon Chrome: szintén ennyibe kerül most az App Store-on a Neon Chrome is, avagy a 10tons csapatának intenzív és egyben látványos top-down shootere, aminek során sok-sok fejlődés, RPG-szerű megoldások, de mindenekelőtt óriási akciók várnak ránk egy különleges sci-fi világban.

Beholder: még a Függetlenség napja miatt került leárazásra, de az egész világra kiterjedt a Creative Mobile akciózása, amelynek részeként 1090 forintért lehet hozzáférni a Beholder-hez is, amelyben megtapasztalhatjuk az oldalnézetes kémkedés legmagasabb szintjét rengeteg fejtörővel, felszereléssel és változatos pályák egész sorozatával.
2 hozzászólás

peter97

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

Ma nem volt valami jó felhozatal. szomorú smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

Semmi nincs ma ingyen. szomorú smiley

válasz erre