Napiapp ajánló (2017. július 7.)

2017. július 07.
6.4711
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

PAW Patrol Pups Take Flight: 1399 forint helyett most teljesen ingyen tölthetjük a Nickelodeon nevével fémjelzett PAW Patrol Pups Take Flight-ot, amelyben cuki kis repülő kutyuskákkal kell részt vennünk izgalmas és változatos versenyeken, méghozzá különleges pályákkal és fejlődési rendszerrel a középpontban.

ResCraft: ha mindig is szeretted volna kideríteni, hogy milyen lenne a Minecraft oldalnézetes formában, akkor 320 forint helyett most ingyen kipróbálhatod a ResCraft című mobiljátékot, amely minden tekintetben ugyanúgy néz ki, mint a Mojang alkotása, ugyanúgy építhetünk, rombolhatunk és kreatívkodhatunk benne, csak éppen oldalnézetből.

A Dark Room: 369 forint helyett teljesen ingyen letölthető a Play Áruházból Amir Rajan szöveges kalandjátéka, amely a világ talán legminimálisabb dizájnnal elkészült alkotása lett, azonban így is valami hihetetlenül kellemes élményekkel kecsegtet. Ha nem hiszed el, most érdemes tenni vele egy próbát, bár némi angoltudás nem árt hozzá.

App Store:

Great Battles Medieval: átmenetileg 699 forint ellenében lehet beszerezni a Slitherine kiváló stratégiai játékát, amely a Total War-sorozat mintájára a hatalmas 3D-s ütközetekre épít, és egyenesen a középkorba repít vissza minket óriási csatákkal, változatos harcokkal és fejleszthető csapatokkal.

Ridge Racer Slipstream: ha a nap legjobb ajánlatát keresed, akkor megtaláltad, lévén átmenetileg teljesen ingyen tölthető az App Store kínálatából a Bandai Namco autós versenyjátéka, amiben vérbeli árkád küzdelmek, drift versenyek, kihívások, tuning és fejlesztések várnak ránk izgalmas sportautókkal a középpontban.

Sorcery!: szintén ingyenes lett egy rövid ideig az inkle által készített Sorcery! című kalandos szerepjáték, amely négy epizódon keresztül egy igazán csodálatos és varázslatos sztorit mesél el nekünk szörnyekkel, csapdákkal és mágiával, méghozzá a lapozgatós szerepjátékok sajátos élményével a középpontban.
2 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 10 napja

Ez egy király nap, rengeteg jó cuccal! Hétvégém megvan. Kockulás.

válasz erre

zsenikém

1 éve, 10 napja

Na ez egy szuper nap! Szedem is őket sorban!

válasz erre