Napiapp ajánló (2017. június 14.)

2017. június 14.
6.6951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Mystery of Fortune 2: a megszokott 329 forintos árcédula helyett most egy ideig teljesen ingyen szerezhetjük be magunknak a Dotomchi Games nagyszerű stratégiai szerepjátékát, amelyben igazi hősök oldalán dungeonok felfedezésével, és félelmetes ellenfelekkel kivitelezett harcokkal üthetjük el az időnket.

Red Woods: 389 forint helyett szintén ingyen lehet letölteni most a Halesoft nagyszerű kalandjátékát, amelyben a horrorisztikus elemek, a rejtélyes gyilkosságok, a misztikum, a szorongás és a fejtörők ugyanolyan fontos szerepet játszanak, miközben Claire Mills, egy fiatal diák oldalán megpróbálunk rájönni, hogy mi folyik körülöttünk.

Warhammer Quest: 1670 forint helyett most 359 forintba kerül csupán a Warhammer Quest, avagy a népszerű fantáziavilágon alapuló alkotás, amelyben a stratégiák és a szerepjátékok sajátosságai ötvöződnek a klasszikus táblás szerepjátékok körítésével tálalva.

App Store:

Mystery of Fortune 2: nemcsak Androidon, hanem iOS-en is ingyen letölthető most egy rövid ideig a Mystery of Fortune második epizódja, így ha egy jóféle, csapat alapú dungeon crawler szerepjátékot keresnél magadnak, akkor ne habozz sokáig a letöltéssel.

Dark Runner: egy rövid ideig szintén ingyen letölthető az App Store kínálatából a Dumado Games nagyszerű oldalnézetes platformere, amelyben nem lesz más dolgunk, mint rohannunk, ugranunk, csúszkálnunk és különféle parkour mozdulatokat végrehajtanunk árnyékemberünk oldalán.

King Cashing 2: átmenetileg akciós áron, mindössze 699 forintért szerezhetjük be magunknak a nagyszerű King Cashing folytatását, aminek a különlegessége az, hogy a szerepjátékok és a hagyományos nyerő gépek egy különleges ötvözetét nyújtja több mint 80 ellenféllel, izgalmas harcokkal és így tovább.
2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 5 hónapja és 15 napja

Na most több érdekes gammát is sikerült berántani!

válasz erre

zsenikém

1 éve, 5 hónapja és 15 napja

Mystery of fortune nagyon király game!

válasz erre