Napiapp ajánló (2017. június 19.)

2017. június 19.
6.9471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Szerezd meg a labdákat fel (Get the Balls Up!): ingyen kínálja különleges mobiljátékát a Burningood Games csapata a Play Áruházban, amivel most 369 forintot spórolhatunk, és indítását követően az egyetlen célunk az lesz, hogy a lehető legtrükkösebb módszerekkel elkapjuk a labdákat.

Deadly Puzzles: Toymaker: ismét van Artifex Mundi akció a Play Áruházban, ahol 1490 forint helyett 590-ért lehet beszerezni a csapat egyik legemlékezetesebb kalandját, amelynek részeként a pszichológiai és a detektív thrillerek sajátosságait ötvözték a tárgykeresős elemekkel.

Lost Lands 2: ha szereted klasszikusabb oldalról megközelíteni a kalandjátékokat, és nem csak a tárgykeresésre akarsz koncentrálni, akkor szerezd be most 1899 forint helyett 1090 forintért a Lost Lands 2-t, amelyben megannyi fejtörő, kihívás és egy igazán fantasztikus tündérsztori vár ránk.

App Store:

Slayaway Camp: még csak a minap jelent meg a Blue Wizard Digital legújabb mobiljátéka, de a csapat egyfajta indulási akcióként máris egy dollárral olcsóbban adja klasszikus slasher horrorját, így a nyolcvanas évek rémisztő alkotásait a túlélés örömeivel és Minecraft-szerű grafikával keverő művet most mindössze 699 forintért szerezheted be.

Braveland Wizard: az App Store-on is akcióssá vált a Tortuga Team által készített Braveland-sorozat egyik aktuális tagja, ami a legendás Heroes-sorozat örökségét ültette át mobilokra, ezáltal egy varázslatos világ, valamint a körökre osztott stratégiák sajátosságai várnak benne ránk.

Mythic Wonders: The Philosopher's Stone HD: akciós áron kínálja most nagyszerű tárgykeresős kalandjátékát a Big Fish Games csapata, így most mindössze 1090 forint ellenében szerezheted be magadnak a stúdió egyik legjobb sztoriját mágikus lényekkel, fejtörőkkel és egy emlékezetes körítéssel a középpontban.
2 hozzászólás

Chico

7 éve, 5 hónapja és 4 napja

A mai ajánlatban semmi jó nem találtam magamnak... szomorú smiley

válasz erre

peter97

7 éve, 5 hónapja és 4 napja

Ma nincs ingyenes... szomorú smiley

válasz erre