Napiapp ajánló (2017. június 23.)

2017. június 23.
6.7561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Goat MMO Simulator: 1500 forint helyett átmenetileg mindössze 599 forintért tölthető le a Google Play kínálatából az őrült kecskekaland MMO-változata, aminek jóvoltából egy harcos, egy mágus, egy vadász, de akár még egy mikrohullámú sütő kaszt oldalán is átélhetjük a játékot.

Ys Chronicles 1: bár nem éppen mai csirke, de a klasszikus japán szerepjátékokat kedvelői rajongók bizonyára hatalmas örömüket lelik majd a DotEmu által mobilokra is átportolt Ys Chronicles 1-ben, amelynek csodálatos történetét 1499 forint helyett most mindössze 389 forintért élheted át.

Kathy Rain: az 1799 forintos árcédula helyett a nyári akció jóvoltából mindössze 699 forintért lehet most beszerezni a Raw Fury nagyszerű kalandjátékát, avagy az ifjú Kathy Rain, egy újságíróból lett rögtönzött detektív történetét, akinek az oldalán egy igazán izgalmas és emlékezetes kaland vár majd rád.

App Store:

Goat MMO Simulator: a nagy nyári leárazás részeként az App Store kínálatában is ingyenessé vált a Goat MMO Simulator, aminek hála 699 forint ellenében már be is zsebelhetjük magunkat az őrült kecske eddigi talán legbetegebb kalandját.

The Room Three: ha imádod a horrort és a misztikumot, ezen felül pedig a szabadulós fejtörőket és az egyéb izgalmas feladványokat, akkor most érdemes lecsapnod a The Room-sorozat harmadik epizódjára, amit az App Store kínálatában átmenetileg 699 forintra akcióztak, és szinte biztos, hogy ennél olcsóbb nem mostanában lesz.

I am Bread: a Summer Sale részeként a Bossa Studios által készített, és nem kicsit őrült I am Bread is akciózásra került, aminek jóvoltából megismerhetjük, hogy milyen nehézségek is várnak a mindennapokban egy kenyérre, akinek a legfőbb vágya, hogy szendvics váljon belőle. Ehhez azonban őrült kalandok egész sora vár rá!
1 hozzászólás

Chico

7 éve, 4 hónapja és 27 napja

Goat MMO már jöhet is! mosolygó smiley

válasz erre