Napiapp ajánló (2017. június 30.)

2017. június 30.
7.5881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Lara Croft GO: ismét akciózza GO-játékait a Square Enix, ennek megfelelően a Play Áruház kínálatából 359 forint helyett most 219 forintért lehet letölteni a Tomb Raider szexi hősnőjének taktikus kalandját. Érdemes az App Store-on is utánanézni ennek, noha ott a jelenlegi akció mellett is 699 forintba kerül a játék...

Call of Duty: Black Ops Zombies: a jól megszokott 1990 forintos ár helyett az Activision átmenetileg 699 forintért kínálja a Call of Duty: Black Ops Zombies-t, amelyben lehetőségünk nyílik mobilunkon is átélni a többjátékos zombimészárlás örömeit, méghozzá a sorozattól jól megszokott formában.

Star Wars: KOTOR: kihagyhatatlan akcióban van most az egyik legjobb mobilos szerepjáték is, mégpedig a Star Wars univerzumában alkotó KOTOR, amit 3599 forint helyett mindössze 1090 forintért húzhatunk be magunknak, középpontban sok-sok fénykardozással, felejthetetlen kalandokkal és egyéb RPG-klisékkel.

App Store:

Final Fantasy Tactics: féláron kínálja az App Store a Final Fantasy-sorozat egyik különc epizódját, ami klasszikus élményeket garantálva ugyan még így sem olcsó, hiszen 2990 forintot kérnek érte, ellenben aki imádja a szériát, az biztosan hónapokig elszórakozhat majd vele. A játék egyébiránt a Play Áruházban is akciós, de ott 2099 forintért már behúzhatjuk magunknak.

The Forgotten Room: All That Remains című legújabb alkotásuk megjelenése alkalmából a Glitch Games munkatársai leakciózták előző mobiljátékukat az App Store-on, így a nagyszerű The Forgottan Room kalandjátékot már 349 forintért letölthetjük magunknak néhány napon át.

Sky to Fly: Faster Than Wind: átmenetileg teljesen ingyen letölthető az App Store kínálatából a Sky to Fly: Faster Than Wind, amelyben árkád és egyben epikus légi ütközetekre keríthetünk sort, méghozzá teljesen 3D-s köntösben, egyedi küllem és hangulat társaságában. Ingyen ne hagyd ki!
2 hozzászólás

Mordorer

3 éve, 3 hónapja és 8 napja

De kár hogy most nincs free androidos app.

válasz erre

Chico

3 éve, 3 hónapja és 9 napja

Kotor szuper játék, de ennél többet egyébként nem ér.

válasz erre