Napiapp ajánló (2017. június 5.)

2017. június 05.
6.7601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Symphony of Eternity: hatalmas leárazást tart a Play Áruházban a Kemco csapata, így egy rövid ideig 10 nagyszerű szerepjátékukat is 89 százalékkal olcsóbban, 250 forintos darabáron lehet beszerezni, így például a zseniális Symphony of Eternity is ennyiért húzható be magunknak.

Pool Break Pro 3D Billiards: 359 forint helyett most teljesen ingyen letölthető az egyik legjobb billiárdos mobiljáték Androidra, amelyben 3D-s grafika, meglepően élethű fizika és a biliárdozás élményének legmagasabb szintje vár majd ránk.

Angry Neighbor: 599 forint helyett 279 forintért adja a Play Áruházban Angry Neighbor című különlegességét az Invictus Games, amelyben egy furcsán viselkedő, zárkózott és vélhetően veszélyes szomszéd házába kell belopakodnunk, ügyelve arra, hogy csapdákat és egyebeket állítsunk fel annak érdekében, hogy ha észrevesz minket, akkor mindig el tudjunk szökni előle.

App Store:

Journey to Kreisia: az App Store kínálatában is akcióssá tette néhány szerepjátékát a Kemco csapata, így olyan nagyszerű alkotásokat is mindössze 349 forintért tudunk beszerezni magunknak, mint a klasszikus japán RPG-k sajátosságait felvonultató Journey to Kreisia.

Onirim: átmenetileg ingyen letölthető az App Store kínálatából az Onirim, avagy az utóbbi évek egyik legjobb és legkülönlegesebb kártyajátéka, amelyben a célunk nem az ellenséges zsugások legyőzése, hanem az, hogy kártyáink hatalmával és azok kombinálásával kiutat találjunk egy szörnyű labirintusból.

Demons vs. Wizards: szintén ingyenes lett egy rövid ideig a klasszikus kártyás és dobókockás szerepjátékok kedvelőinek dedikált Demons vs. Wizards, amelyben egy páratlanul alapos szabályrendszer elsajátításával nyílik lehetőségünk arra, hogy részeseivé váljunk a fantasztikus ütközeteknek.
2 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 5 hónapja és 17 napja

ON: A Demons vs. Wizards csak iPaden megy.

válasz erre

zsenikém

7 éve, 5 hónapja és 17 napja

Off: azt vettem észre hogy egy csomó ingyenes iPhone app egy idő után frissül és aztán teli van reklámmal vagy eltűnik az ingyenessége. Másnál is így van ez?

válasz erre