Napiapp ajánló (2017. június 7.)

2017. június 07.
6.9561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Star Nomad 2: 2190 forint helyett most átmenetileg csak 1290 forintba kerül a Play Áruházban a Halfgeek nagyszerű űrstratégiája, avagy a Star Nomad 2, amelyben lehetőséget kapunk felfedezni az egész világűrt, és ott választott frakciónk oldalán hatalmas ütközetekbe, illetve kalandokba bonyolódni.

Dragon Slayer: 309 forint helyett most bárki ingyen telepítheti magának a Dragon Slayer prémium változatát, amivel egy igazán klasszikus szerepjátékot tölthetünk le Androidra, középpontjában izgalmas, körökre osztott csatákkal és rajzfilmes megvalósítással.

Wake the Cat: 699 forint helyett 349 forintért lehet begyűjteni a Halfpixel Games macskaébresztgetős mobiljátékát, amelyben különféle fizikán és gravitáción alapuló fejtörők segítségével minden pályán az lesz a feladatunk, hogy felébresszünk álmából egy kedves kiscicát.

App Store:

Star Nomad 2: nemcsak Androidon, iOS-en is akciózták a Star Nomad 2-t a készítők, és bár itt 1790 forintot kérnek érte, azonban még így is jelentős kedvezménnyel, közel féláron szerezhetjük be magunknak ezt a nagyszerű űrstratégiát, amelyben az összetett szerepjátékok sajátosságai is megmutatkoznak.

Bertram Fiddle: Episode 1: A Dreadly Business: egy rövid ideig most 349 forintba kerül az App Store-on a nagyszerű Bertram Fiddle kalandjáték első epizódja, amely a különleges rajzfilmes és egyben humoros sztorik kedvelőinek egyenesen kötelező vétel ennyiért.

Onion Force: a Queen Bee Games korlátozott ideig ingyen adja az App Store-on különleges mobiljátékát, amely jótékonyan ötvözi a tower defense stratégiák és az akció-kalandok sajátosságait, méghozzá egy 30 pályán át tartó ámokfutás keretein belül. Érdemes kipróbálni!
3 hozzászólás

peter97

7 éve, 5 hónapja és 16 napja

Ez nem volt egy túl akciós nap...

válasz erre

ferencziakos

7 éve, 5 hónapja és 16 napja

Ez a Star Nomad akciózás igen érdekes, hogy ekkora a különbség! meglepett smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 5 hónapja és 16 napja

Onion Force-ot kipróbálom.

válasz erre