Napiapp ajánló (2017. május 12.)

2017. május 12.
7.8141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Dark Guardians: a 225 forintos árcédula helyett egy rövid ideig ingyenessé tette sötét akciójátékát a Studio Baikin csapata, amelyben lehetőségünk nyílik misztikus helyszínek felfedezésére, miközben tonnányi szörnyeteggel harcolhatunk meg az oldalnézetes hack and slash küzdelmek során a saját lelkünkért.

Game Studio Tycoon 3: ha mindig is szeretted volna tudni, hogy milyen nagy munka összerakni egy mobiljátékot, akkor töltsd le most 1400 forint helyett teljesen ingyen a Game Studio Tycoon 3-at, amelyben egy játékfejlesztő stúdió felett veheted át az irányítást, játékokat alkothatsz, menedzselheted embereidet, intézheted a pénzügyeket és így tovább.

Dead Bunker 4 Apocalypse: a zombis FPS-ek kedvelőinek legnagyobb örömére az EGProject csapata 129 forintra leárazta eredetileg 599 forintba kerülő akciójátékát, amelyben lehetőségünk nyílik majd több pályán át kaszabolni az élőhalottakat, miközben a világ megmentéséért, és az ellenszer felkutatásáért küzdünk.

App Store:

Agent A: A puzzle in disguise: 3 dollár helyett 99 centért lehet letölteni pár napig A Ügynök nagyszerű kalandjait, amely több díjat is kapott már, így főként a klasszikus kalandjátékok kedvelőinek érdemes lehet tenni vele egy próbát, hiszen rejtélyekből és fejtörőkből itt nem lesz hiány.

Back to Bed: szintén 3 dollárról lett 99 centre leárazva a Bedtime Digital Games zseniális ügyességi játéka, amelyben egy alvajáró fickó terelgetését kell kiviteleznünk úgy, hogy hősünk visszataláljon az ágyába, még mielőtt valami baja esne valamelyik éjszakai kalandja során.

Table Tennis Touch: szintén 99 centbe kerül 3 dollár helyett az App Store legjobb és legrealisztikusabb asztali teniszezős játéka, amelyben páratlan realizmus társaságában élhetjük át a kérdéses sportág minden izgalmát, méghozzá őrült mini-játékok és multiplayer mellett.
2 hozzászólás

Mordorer

7 éve, 5 hónapja és 10 napja

Egy kivétellel egyik sem valami jó akció ma... szomorú smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 5 hónapja és 11 napja

Ma nincs ingyen iphone cucc..... szomorú smiley

válasz erre