Napiapp ajánló (2017. május 19.)

2017. május 19.
7.8791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Zombie City Defense 2: a 790 forintos árcédula helyett most átmenetileg ingyen tölthető le az egyik legjobb zombi-apokalipszis szimulátor, amelyben a klasszikus stratégiák mintájára kell gondoskodnunk egy város védelméről, az élőhalottak likvidálásáról, és a túlélők istápolásáról - legalábbis többek között.

Hunters Gate: 2099 forint helyett kereken egy Mátyásosért, avagy 1000 forintért tölthető le a Play Áruházból a Climax Studios klasszikus lövöldözős játéka, amelynek sötét küzdelmeit - akár kooperatív módban is - a Google Daydream VR headsettel igazán nagy élmény átélni.

StoneBack: 159 forint helyett teljesen ingyen húzható be a gyűjteményünkbe a Play Áruházból a StoneBack nevű oldalnézetes platformer, amelyben egy ősember felett vehetjük át az irányítást annak érdekében, hogy kőkorszaki környezetben kalandozzunk, harcoljunk és ismerjük meg a túlélés alapjait.

App Store:

Silent Depth Submarine Simulation: 8 dollár helyett most átmenetileg 7 dollárért szerezhetjük be magunknak az App Store egyik legösszetettebb szimulátorát, amelyben a Silent Hunter mintájára az amerikai haditengerészet tengeralattjárói felett vehetjük át az irányítást, illetve hajthatunk végre izgalmas küldetéseket.

Brave Guardians: 2 dollár helyett teljesen ingyen tölthetjük le magunknak a Brave Guardians című alkotást, amely négy hős történetét meséli el nekünk, a középpontban egy erősen tower defense alapú játékélmény és epikus küzdelmek társaságában.

Royal Defense: Invisible Threat: 99 cent helyett ingyenes lett egy rövid időre az 8Floor nagyszerű tower defense mobiljátéka is, amelyben kastélyunk védelme lesz a feladatunk, miközben fejleszthetjük varázslatainkat és a védelmet biztosító tornyokat, mindezt egy sajátos fantáziavilággal párosítva.
1 hozzászólás

Mendez

7 éve, 5 hónapja és 13 napja

Szuperek a mai akciók. Bár a 8 helyett 7 dollárt nem tudom hova tenni. röhögő smiley

válasz erre