Napiapp ajánló (2017. május 24.)

2017. május 24.
7.6041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Ghosts'n Goblins Mobile: a Capcom úgy döntött, hogy egy kicsit felpörgeti a napokban megjelent retro árkád mobiljátékainak forgalmát, így átmenetileg mindegyiket 379 forintért adja, többek között a legendás Ghosts'n Goblins Mobile című oldalnézetes legendát is.

Adventures of Poco Eco: a Possible Games 999 helyett most 379 forintért kínálja Poco Eco varázslatos kalandját, ami elsődlegesen a különleges ügyességi játékok kedvelőinek okozhat majd tartós örömet, méghozzá különleges grafikai körítés, tartalmas játékmenet és nagyszerű zenék társaságában.

Legacy - The Lost Pyramid: ha szereted a jó kalandjátékokat, és szeretnél most ingyen lecsapni egy nagyszerű darabra, akkor érdemes lehet behúznod az 599 forint helyett teljesen ingyen letölthető Legacy - The Lost Pyramid-ot, amelyben egy elveszett piramis titkaira kell rájönnünk az építmény felfedezésével, az objektumok vizsgálatával és a különféle fejtörők megoldásával.

App Store:

Assassin's Creed Identity: 5 dollár helyett mindössze 99 centért kínálja a Ubisoft az eddigi legjobb mobilos Assassin's Creed kalandot, amely az olasz reneszánszba repít vissza minket, méghozzá a népszerű sorozat sajátos játékélményével, valamint az orgyilkosok és a templomosok küzdelmével a középpontban.

Alto's Adventure: szintén 5 dollárról lett leárazva 99 centre a nemrégiben megjelent Alto's Adventure, avagy az oldalnézetes hódeszkás játékok legújabb generációja, amelyben számtalan izgalmas és trükkös pálya vár ránk, méghozzá művészi körítéssel párosítva.

The Great Fusion: 99 cent helyett teljesen ingyen tölthető most az App Store-ról a Loading Home zseniális kalandjátéka, amelyben egyenesen 2022-be reppenhetünk, megismerve egy teljesen beteg társadalmat, ami a mai világot szemlélve 5 év múlva talán tényleg meg is valósul, szóval itt a lehetőség, hogy felkészüljünk rá.
2 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Király, a legacyt be is húztam!

válasz erre

zsenikém

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Utolsó ajánló nagyon jó! röhögő smiley Le is szedtem.

válasz erre