Napiapp ajánló (2017. május 26.)

2017. május 26.
7.7181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Passenger: ha szereted a különleges kalandjátékokat, és szeretnél magadnak egy igazán felnőttes, sötét és egyben mély gondolatokat feszegető mobiljátékot, akkor töltsd le még ma teljesen ingyen a fejtörőkkel és a klasszikus point and click elemekkel gazdagon felvértezett The Passenger-t, amely 200 forintról lett leárazva.

Meganoid: a napokban jelent meg a legendás Meganoid felújított változata, amely a klasszikus oldalnézetes platformerek egyik nagyágyújaként a retro kedvelőinek szeretett volna örömet okozni, és amennyiben ezek a kifejezések a te szívedet is megdobogtatták, akkor most töltsd le magadnak az alkotást 1590 forint helyett mindössze 790-ért.

Socxel: átmenetileg teljesen ingyen letölthető a Google Play kínálatából a pixeles retro focis mobiljátékok egyik nagyágyújának tekinthető Socxel, amely bár messze nem lett egy FIFA Mobile, ellenben amennyiben szeretjük a gombfocit, illetve nagy általánosságban a sportot, akkor biztosan nagy örömünket lelhetjük benne.

App Store:

Infinity Blade: 6 dollár helyett nyavalyás 99 centért kínálja az App Store egyik talán legjobb, legszebb és legösszetettebb akció-szerepjátékát az Epic Games csapata, amely egyenesen nevetséges összeg egy ilyen konzolminőségű alkotásért cserébe, amelyben egy csodálatos fantáziavilágban harcolhatunk nagyokat.

Crazy Taxi: 5 dollár helyett teljesen ingyen letölthető a Sega egyik legendás autós játéka, avagy a Crazy Taxi, amely a Mega Drive korszakból köszön vissza ránk az őrült taxizás örömeivel pontosan úgy, mint ahogyan azt egykoron a kilencvenes években is élveztük.

Never Alone: Ki Edition: 5 dollár helyett 99 centbe kerül egy rövid ideig a Never Alone: Ki Edition névre keresztelt kalandjáték, amely egy érzelmes és egyben rendkívül látványos kis sztorit mesél el nekünk egy eszkimó kislányról és sarki rókájáról.
1 hozzászólás

Gólem

7 éve, 6 hónapja és 4 napja

Crazy taxi lehetne androidra is free!!!!! De kéne!

válasz erre