Napiapp ajánló (2017. május 5.)

2017. május 05.
7.6171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Star Wars: KOTOR: nem hagyta hidegen a Play Áruházat a tegnap lezajlott Nemzetközi Star Wars Nap, aminek apropójából még mindig akciós áron lehet hozzáférni az eddigi legjobb Star Wars szerepjáték, avagy a KOTOR mobilos változatához, amit ezúttal féláron, 1799 forintért illeszthetünk gyűjteményünkbe egy rövid ideig.

LEGO Star Wars: szintén a Star Wars Nap apropójából lett sokkal olcsóbb a LEGO Star Wars is a Play Áruházban, amit féláron, 1799 forintért illeszthetünk a gyűjteményünkbe, középpontjában a Csillagok Háborúja mozifilmek alaposan kiforgatott, humoros feldolgozásával.

RE-VOLT Classic 3D: a korábbi több mint 2200 forintos árcédula helyett a WeGo Interactive 599 forintra árazta be a Re-Volt-sorozat egyik klasszikus epizódjának prémium változatát, aminek köszönhetően egy igazán tartalmas és egyben nagyszerű autós játékot élhetünk át, a középpontjában a távirányítású kiskocsik versenyével.

App Store:

Guns'n'Glory: átmenetileg 99 centért lehet letölteni az App Store kínálatából a HandyGames nagyszerű vadnyugati lövöldéjét, amiben az egykori western világ legnagyobb banditái felett vehetjük át az irányítást, hogy bankot raboljunk, párbajokon vegyünk részt és egyéb gazságokat kövessünk el.

Table Top Racing: 3 dollár helyett mindössze 99 centbe kerül az App Store-on az egyik legjobb kisautós versenyjáték, avagy a Table Top Racing prémium változata, amelyben a legendás Micro Machines-sorozat élményét élhetjük át újra mai formában, őrült és intenzív futamok társaságában.

Dig Deep!: egy kis ideig féláron, 99 centért illeszthető gyűjteményünkbe a Noodlecake Studios különleges bányász-játéka, amelyben retro grafikával vehetjük át az irányítást egy aranyásó felett, aki az oldalnézetes pályákon nemcsak teljesítheti az akadályokat, hanem szükség esetén akár át is tudja ásni magát rajtuk.
1 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 6 hónapja és 20 napja

Ezt ma kihagyom, nincs ingyenes cucc. szomorú smiley KOTOR nem rossz de ennyiért is sok még szerintem.

válasz erre