Napiapp ajánló (2017. március 10.)

2017. március 10.
5.7991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

TA: Little Red Riding Hood: a 279 forintos árcédula helyett teljesen ingyen juthatunk hozzá a Piroska és a farkas történetét meglepően sötét, varázslatos és egyedi formában feldolgozó TA: Little Red Riding Hood-hoz, amelyben az oldalnézetes platformerek sajátosságaival kell Piroskát elvezetnünk a nagyi házához.

The Passenger: 200 forint helyett szintén teljesen ingyen tölthetjük le a Play Áruházból a Loading Home sajátos sötét kalandjátékát, amely a klasszikus point n click alkotások vonalán haladva egy igazán egyedi grafikával ellátott, felnőttes történetet garantál számunkra tengernyi megoldandó fejtörővel a középpontban.

Reed: a 349 forintos ár helyett ingyenessé vált átmenetileg a Play Áruház kínálatában a Reed címre keresztelt platformer, amely a PXLink alkotásaként retro grafikával kínálja számunkra a klasszikus platformerek sajátosságait rengeteg akadállyal, ügyességi feladvánnyal és egyebekkel.

App Store:

Table Tennis Touch: átmenetileg mindössze 99 centért szerezhető be az App Store kínálatából a Yakuto minden idők egyik legjobb asztali teniszezős mobiljátéka, amelyben a legnagyobb realizmus társaságában élhetjük át a pingpong örömeit látványos grafikával és realisztikus fizikával a középpontban.

Love You To Bits: szintén ingyenes lett az App Store kínálatában az Alike Studio csapatának többszörösen díjnyertes point n click sci-fi kalandja, amelyben egy csodálatos világ, egy hihetetlenül aranyos grafika, mindemellett pedig tengernyi fejtörő vár majd ránk a nagy sztori átélése során.

Brave Guardians TD: szintén akciós áron, konkrétan 0 forintért kínálja nagyszerű tower defense stratégiáját az App Store-on Ashot Balasanyan, aki a legendás Warcraft-ot idéző grafikával, rengeteg eszközzel, változatos pályákkal és egyéb sajátosságokkal dolgozta fel nekünk a műfaj sajátosságait.
2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Na ma megint behúztam két gammát, köszi!

válasz erre

marco

1 éve, 2 hónapja és 20 napja

A TA: Little Red Riding Hood eseében villámakció volt, az árat már visszaállították. .(

válasz erre