Napiapp ajánló (2017. március 13.)

2017. március 13.
5.6551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Pumped BMX 2: átmenetileg 790 forintért szerezhető be a Play Áruház kínálatából a Noodlecake Studios által készített nagyszerű bicajos játék, avagy a Pumped BMX 2, amelyben egy vagány főhőssel egy BMX nyergében kell őrült mutatványokat végrehajtanunk a pályák teljesítése során.

Heroes of Steel: most 1490 forint helyett mindössze 790-ért szerezhetjük be magunknak Cory Trese nagyszerű szerepjátékát, amelyben négy félelmet nem ismerő hőshöz csatlakozhatunk majd egy minden téren múltidéző, vérbeli felső nézetes RPG részeként, méghozzá összetett sztorival, taktikai ütközetekkel és a többi.

Abduction! 2: 499 forintról 279 forintra lett leárazva az Abduction! 2, amely az első rész örökében járva egy vicces kis tehénkét állít a középpontba, akivel 120 pályán át kell majd ugrabugrálnunk és ügyeskednünk az egyes platformokon a továbbjutás reményében.

App Store:

Botanicula: az 5 dolláros árcédula helyett átmenetileg 99 centért szerezhető be az App Store-ról az Amanita Design nagyszerű és különleges kalandjátéka, amelyben egy sajátos grafikai stílusban ismerhetjük meg és fedezhetjük fel a növényvilág működésének különlegességét, méghozzá a csapatra jellemző alkotások cukiságával a középpontban.

Road Not Taken: szintén 5 dollárról lett 99 centre leárazva a Spry Fox nagyszerű körökre osztott akció-szerepjátéka, avagy a Road Not Taken, amelyben egy kis teremtmény oldalán annyi lesz a feladatunk, hogy pályák és veszélyek sokaságán átverekedve magunkat, megtaláljuk a kiutat az erdőből.

Surgeon Simulator: átmenetileg a Bossa Studios munkatársai is nyavalyás 99 centre árazták le őrült operációs mobiljátékukat, amelyben a legkülönfélébb módszerekkel és eszközökkel nyílik lehetőségünk arra, hogy különféle műtéteket kivitelezhessünk - akár még űrlényeken is.
2 hozzászólás

peter97

7 éve, 7 hónapja és 24 napja

Nem egy erős felhozatal, de ezért húztam be belőle! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 7 hónapja és 25 napja

Az Abduction megéri amúgy!

válasz erre