Napiapp ajánló (2017. március 15.)

2017. március 15.
5.0621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Limbo: a Playdead csapata egy teljes héten át alaposan leakciózta számunkra az utóbbi évek egyik legjobb és legkülönlegesebb platformerét, avagy a sötét, horrorisztikus és árnyékos kalandokat garantáló Limbo-t, amelyet a szokásos 1700 forintos árcédula helyett ezúttal 319 forintért gyűjthetünk be magunknak.

I am Bread: ha te is kipróbálnád, hogy milyen érzés kenyérnek lenni és kenyérként élni a mindennapokban, akkor rövid ideig most 50 százalékkal olcsóbban szerezheted be magadnak a Bossa Studios különleges szimulátorát, amire már 699 forint ellenében lehetőséged nyílik lecsapni pár napig.

Zombie City Defense: átmenetileg ingyenes lett a Play Áruházban minden idők egyik legkülönlegesebb zombis mobiljátéka, avagy a valós idejű stratégiák és a tower defense műfaj keveredéséből megszületett Zombie City Defense, amelyben egy város védelmét kell megszerveznünk a félelmetes élőhalottakkal szemben.

App Store:

The Room Two: a jól megszokott 2 dolláros árcédula helyett ezúttal féláron, avagy 99 centért szerezhetjük be az utóbbi évek egyik legjobb mobilos horrorkalandjaként megismert The Room-sorozat második teljes epizódját, amire a misztikus kalandjátékok kedvelőinek most mindenképpen érdemes vetniük egy pillantást.

Knock-Knock Game: szintén 99 centre lett leárazva - eredetileg 3 dollárról - az Ice-Pick Lodge különleges kalandjátéka, amely nem csak elragadó grafikai stílusával, hanem ijesztő történetével, illetve fejtörőkre kiélezett játékmenetével is képes lehet rögtön levenni minket a lábunkról.

Evergrow: egy rövid ideig 66 százalékkal olcsóbban szerezhető be az App Store kínálatából az Imagility által készített különleges mobiljáték, amelyben a sajátos grafikai stílus mellett az ügyesség és az akciók szintén fontos szerepet kapnak.
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 16 napja

Bezzeg én még jó drágán vettem meg a Limbot...

válasz erre

peter97

1 éve, 4 hónapja és 17 napja

Limbot le is szedtem! Ennyit nagyon megért.

válasz erre

Chico

1 éve, 4 hónapja és 17 napja

Zombie City behúzva, köszi! Limbo ennyiért pedig ajándék!

Jók a mai akciók.

válasz erre