Napiapp ajánló (2017. március 17.)

2017. március 17.
6.2421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

The Bard's Tale: 1100 forint helyett mindössze 369 forint ellenében szerezheted be magadnak egy rövid ideig az inXile Entertainment PC-s körökben túlzás nélkül legendás és számtalan díjat bezsebelt The Bard's Tale című szerepjátékát, amelyben mobilon is átélheted végre a klasszikus RPG-k élményét.

NBA 2K17: egy rövid ideig féláron, mindössze 1490 forintért adja a Play Áruházban a 2K Games csapata korunk legjobb kosárlabdás videojátékának mobilos változatát, amelyben a grafikát leszámítva szinte ugyanaz a realisztikus élmény vár majd ránk, mint konzolokon.

Retro City Rampage DX: 1799 forint helyett mindössze 1099 forintért szerezhető be egy rövid ideig a Play Áruházból a Vblank Entertainment nagyszerű retro akciójátéka, amelyben a nyolcvanas-kilencvenes évek felsőnézetes shootereinek hangulatát idézhetjük fel az első GTA-játékok nyomdokain haladva.

App Store:

NBA 2K17: a Play Áruház mellett természetesen az App Store kínálatában is leakciózta nagyszerű kosárlabdás játékának mobilos változatát a 2K Games csapata, aminek köszönhetően a korábbi 8 dolláros árcédula helyett 4 dollárért illeszthetjük gyűjteményünkbe a kosarazás magasiskoláját bemutató applikációt.

Flight Unlimited 2K16: 80 százalékkal olcsóbban, mindössze 99 centért lehet begyűjteni átmenetileg az App Store kínálatából a rendszer egyik talán legnagyobb mobiljátékát, avagy a repülésre koncentráló Flight Unlimited 2K16-t, amelyben utasszállítókkal, vadászgépekkel és kis túrarepülőkkel egyaránt a magasba emelkedhetünk.

Hunting USA: átmenetileg akciós áron kínálja nagyszerű vadászós mobiljátékát, avagy a Hunting USA-t is a Bowen Games csapata, amelyben fegyvert ragadhatunk és az Egyesült Államok legismertebb vadászterületein bóklászva próbálhatjuk ki a virtuális vadászat örömeit.
2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Ezek nekem most mind húzós árak...

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Bards Tale minden RPG kedvelőnek kötelező!

válasz erre