Napiapp ajánló (2017. március 20.)

2017. március 20.
6.4771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Contrast: a megszokott 3500 forintos árcédula helyett átmenetileg 1490 forintért szerezhető be a Play Áruházból a nagyszerű Contrast, amely konzolminőségű élménnyel és grafikával szolgál számunkra, a középpontban az 1920-as évek hangulatával, valamint egy olyan különleges játékélménnyel, amelyben a 3D-s világ és a 2D-s árnyékvilág közötti váltogatással kell túllendülnünk a fejtörőkön és az akadályokon.

EXILES: 2600 forint helyett átmenetileg teljesen ingyen letölthető és átélhető a Crescent Moon Games nagyszerű akciójátéka, amelyben egy csodálatos 3D-s sci-fi akciózás vár ránk a távoli jövőben, méghozzá külső nézetes megoldásokkal, rengeteg harccal, idegenekkel és egyebekkel a középpontban.

Shadow Blade: 449 forint helyett egy rövid ideig ingyenes lett a Crescent Moon Games egy másik mobiljátéka, a Shadow Blade is, amelyben egy nindzsa felett vehetjük át az irányítást, méghozzá az oldalnézetes platformerekre jellemző sajátosságokkal.

App Store:

Bean's Quest: átmenetileg ingyen letölthető az App Store kínálatából a Kumobius mobiljátékaként megismert Bean's Quest, amelyben egy kalapos babszem felett vehetjük át az irányítást az oldalnézetes platformerekre jellemző élményekkel, így rengeteg akcióval, ügyeskedéssel és a többi.

Adventures of Pip: 6 dollár helyett most egy rövid ideig alig 2 dollárért szerezhetjük be az Adventures of Pip címre keresztelt mobiljátékot, amelyben Pip, a kis harcos irányításával verekedhetjük át magunkat a pályákon, de az akció mellett ügyeskedhetünk, sőt óriási főellenfelekkel is összemérhetjük majd a tudásunkat.

10 Pin Shuffle Pro Bowling: a bowling kedvelőinek nagy örömére, most egy dollárral olcsóbban, mindössze 3 dollár ellenében lehet beszerezni a Digital Smoke által készített 10 Pin Shuffle Pro Bowling-ot, amelyben egy egészen sajátos formáját ismerhetjük meg a népszerű játéknak, golyó helyett egyfajta curling alkalmazásával.
4 hozzászólás

zsenikém

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Allor írta:
Tudja véletlenül valaki hogy holnap még le lesz-e akciózva a két Crescent Moon Games játék?
Azt nem nagyon szokták sajnos. Legalábbis én még nem futottam bele.

válasz erre

Allor

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Tudja véletlenül valaki hogy holnap még le lesz-e akciózva a két Crescent Moon Games játék?

válasz erre

Femobilos

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Nem rossz akciók

válasz erre

Gólem

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Elég drágák még így is...

válasz erre