Napiapp ajánló (2017. március 29.)

2017. március 29.
6.4011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Warhammer Quest: miután a napokban bejelentették, hogy készül a nagyszerű táblás szerepjátékon alapuló Warhammer Quest folytatása, az alkotók rögtön le is árazták az első részt a Play Áruházban, amit így most 1670 forint helyett mindössze 379 forintért tölthetsz le magadnak.

Real Pool 3D: az ismert 699 forintos árcédula helyett most átmenetileg teljesen ingyen letölthető a Play Áruházból az Eivaa Games által készített biliárdos mobiljáték, amelynek ezúttal a prémium változatát is begyűjtheted magadnak teljesen szabadon.

Zombie Avengers: Stickman War Z: vettél már magadnak játékot 28 forintért a Play Áruházból? Ha még nem, akkor itt az ideje nekilátni, lévén mindössze ennyibe kerül átmenetileg a DreamSky elképesztően látványos zombis akciózása, amelyben oldalnézetből irthatjuk majd az élőhalottakat.

App Store:

Cave Quest HD: nagy leárazást tart az App Store kínálatában a Big Fish Games, aminek jóvoltából 3 dollár helyett mindössze 99 centért gyűjthetjük be magunknak a Cave Quest HD-t, avagy a platform egyik legjobb match-3 puzzlerjét, ami ennyiért szinte ajándéknak tekinthető.

Dig Deep!: 2 dollár helyett mindössze 99 centbe kerül az App Store-on a Noodlecake Studios által készített Dig Deep!, amelyben pixeles retro stílusban egy izgalmas platformert élhetünk majd át, miközben ráadásul még az idegenekkel is harcolhatunk kicsit.

Night Terrors: The Beginning: ha egy jó kis horrorjátékra vágysz, ráadásul teljesen ingyen, töltsd le magadnak még ma a Novum Analytics által készített Night Terrors: The Beginning-et, amelyben a legtöbb horrorhoz hasonlóan ezúttal is a túlélés kapja majd a központi szerepet - méghozzá egy izgalmas sztori mellett.
1 hozzászólás

Mendez

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Billiárd ingyen? Jöhet! mosolygó smiley

válasz erre