Napiapp ajánló (2017. március 6.)

2017. március 06.
5.5161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Trainz Simulator: 75 százalékkal olcsóbb lett a Google Play kínálatában egy rövid időre a Trainz Simulator, avagy az egyik legjobb mobilos vonatszimulátor, amelyben lehetőségünk nyílik teljesen 3D-s környezetben hajtani kedvenc mozdonyainkat, méghozzá a valóságnak megfelelő formában.

Trainz Driver: szintén olcsóbb lett, így mindössze 419 forintért szerezhető be a Play Áruház kínálatából a Trainz Driver címre keresztelt vonatszimulátor, amelyben a Trainz Simulator-hoz hasonló formában vezethetjük kedvenc mozdonyainkat szerte a világon - mégpedig egyszerűsített- és realisztikus módban egyaránt.

Alphadia Genesis: a Kemco csapata alaposan leakciózta a Play Áruházban az Alphadia Genesis-sorozat első két részét, így mindkét epizódot 80 százalékkal olcsóbban, 250 forintért nyílik lehetőségünk beszerezni magunknak, ami egy ilyen összetett szerepjáték esetében kihagyhatatlan alkalomnak tekinthető.

App Store:

Flyro: egy rövid ideig teljesen ingyen letölthető az App Store kínálatából a Flyro címre keresztelt madaras endless runner, amely csodálatos grafikájával és addiktív játékmenetével szinte garantált, hogy bárkit levesz majd a lábáról már az első pillanatokban. Ingyen pedig mit veszthetnénk, nem igaz?

ZvH: Zombies vs Humans: szintén ingyenessé vált az App Store kínálatában a Club Six Studios csapatának zombis tower defense játéka, amely arról szól, hogy az apokalipszis megérkezett, a mi feladatunk pedig az, hogy védvonalakat emelve és hősöket irányítva lemossuk a vigyort a fertőzöttek arcáról

Office Story: egy rövid ideig ingyenes lett az App Store kínálatában az Office Story címre keresztelt mobiljáték is, amelyben egy kezdő start-up felett vehetjük át az irányítást, ezáltal egy kedves kis menedzser-programként lépésről-lépésre fejleszthetjük benne aprócska vállalkozásunkat.
4 hozzászólás

Chico

1 éve, 3 hónapja és 20 napja

Trainz Simulator nagyon megéri ennyiért! Egy RPG-ért meg 250 Ft még akkor is jó ha a játék gyenge...

válasz erre

Mendez

1 éve, 3 hónapja és 20 napja

Mai akciók nagyon bejöttek, két játékot is behúztam!

válasz erre

Femobilos

1 éve, 3 hónapja és 21 napja

Valami vonatos világnap van ma? Jó akciók vannak most egyébként!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 21 napja

Kiváló akciók! Vonatos játék, végre el sem hiszem!!!

válasz erre