Napiapp ajánló (2017. március 8.)

2017. március 08.
5.8001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Assassin's Creed Identity: egy rövid ideig 40 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá a Play Áruház kínálatából a Ubisoft által megálmodott Assassin's Creed-sorozat mobilos mellékszálához, amit ennek megfelelően most 990-ért már a gyűjteményünkben tudhatunk.

Puppet Show: Lost Town: óriási leárazásba kezdett a Play Áruházban az Alawar Entertainment csapata, így a brigád legtöbb kalandjátékát, köztük a nagyszerű Puppet Show-sorozat egyes epizódjait is mindössze 289 forint ellenében tölthetjük le magunknak, de mellette számtalan nagyszerű kalandjáték közül válogathatunk még.

Guns'n'Glory WW2: átmenetileg 199 forint ellenében tölthető le a Play Áruház kínálatából a Guns'n'Glory WW2 címre keresztelt második világháborús taktikai akciójáték, amely csipetnyi stratégia-jelleggel megáldottan igazán különleges élményt kínál számunkra.

App Store:

Farm Frenzy 3: átmenetileg 99 centért szerezhető be az App Store kínálatából az Alawar Entertainment különleges farm szimulátora, aminek az érdekessége az, hogy a hagyományos helyett ezúttal egzotikus gazdaságok felett vehetjük majd át az irányítást.

Pocket Harvest: ha mégis inkább a klasszikus oldaláról fognánk meg a kapát és az ásót, a Pocket Harvest most ideiglenesen 2 dollár ellenében lehetőséget kínál arra, hogy belekóstolj a hagyományos farmjátékok sajátosságaiba, ezáltal ízletes zöldségeket és gyümölcsöket termelj, eladd őket, a befolyt pénzből pedig egyre nagyobbá tedd gazdaságodat.

Mos Speedrun 2: A Physmo csapata átmenetileg 99 centért kínálja Mos, a kis bogárgyerek legújabb kalandjait, amelyben a falugrás királya 30 újabb rejtélyes, akcióban és ügyességi akadályokban gazdag pályán szeretné bizonyítani tudását.
1 hozzászólás

peter97

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

AC még így is drága de a többi nagyon megéri most!

válasz erre