Napiapp ajánló (2017. november 1.)

2017. november 01.
16.9281
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Behind The Door: 790 helyett 389 forintba kerül a LKMAD különleges kalandjátéka, amelyben lehetőségünk nyílik felfedezni Panmorphia földjének legendáját, miközben a sztori felfedezése mellett akadályokat és fejtörőket is legyűrhetünk benne.

Dead In Bermuda: 1299 forintról 799 forintra leárazta a Playdius Entertainment csapata a Dead in Bermuda kalandjátékot is, ami nem egy szokványos kaland, hiszen egy a Bermuda háromszögben eltűnt kis csapat túlélését irányíthatjuk benne szerepjátékos elemekkel.

Buff Knight Advanced: 319 forint helyett teljesen ingyen letölthetjük magunknak a Buff Studio nagyszerű retro runnerjét, amelyben pixelművész grafikával és szerepjátékos elemekkel tudunk hatalmasakat küzdeni a pályákon, méghozzá oldalnézetes formában.

App Store:

Vikings: an Archer's Journey: bár csak a közelmúltban jelent meg, a Pinpin Team máris akciózza legújabb mobiljátékát, sőt mi több a vikinges íjazásra és ügyeskedésre kiélezett alkotást most bárki teljesen szabadon letöltheti magának, ha szeretné.

Ben 10: Up to Speed: átmenetileg 699 forintért kínálja a Cartoon Network a népszerű Ben 10-sorozat alapján készült endless runnert, amiben nincs más dolgunk, mint rohanni, ugrálni, rombolni és harcolni az idegenekkel, ahogyan azt a sorozattól már megszoktuk.

Neon Chrome: egy rövid ideig 1090 forintért megy most az App Store-on a 10tons által fejlesztett Neon Chrome, ami az iOS egyik, ha nem a legjobb twin stick shootereként simán prémium kategóriás élményeket garantál, tehát igencsak megéri a befektetést.
2 hozzászólás

Femobilos

1 éve, 15 napja

A Vikings meglepő akcióban de én örülök neki!

válasz erre

Mendez

1 éve, 15 napja

Kettőt is behúztam!

válasz erre