Napiapp ajánló (2017. november 13.)

2017. november 13.
15.3221
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hitman Sniper: a szokásos 369 forint helyett most teljesen ingyen tudjuk letölteni magunknak a Hitman Sniper című alkotást, amiben lehetőségünk nyílik átvenni az irányítást a kopasz titkos ügynök felett, hogy egy távcsöves puskával a kezünkben vadásszuk le célpontjainkat.

Exiles: 2299 forintról 329 forintra lett leárazva az Exiles, a nagyszerű Ravensword: Shadowlands alkotóinak legújabb 3D-s szerepjátéka, amely túlzás nélkül a legjobb mobilos sci-fi RPG-ként páratlanul elragadó kalandokat biztosít mind a megjelenés, mind a játékmenet tekintetében.

Secret Files 2: Puritas Cordis: 1590 helyett 899 forintba kerül most a korábban PC-n is megjelent Secret Files kalandjáték folytatása, aminek részeként lehetőségünk nyílik interaktív formában átélni egy vérbeli thrillert, méghozzá megannyi fejtörővel és rejtéllyel a középpontban.

App Store:

Ninjas - STOLEN SCROLLS: átmenetileg teljesen ingyen adja most nindzsás mobiljátékát Daigo Nakamura, melyben néhány félelmetes japán harcos felett vehetjük át az irányítást annak érdekében, hogy visszaszerezzenek pár rendkívül értékes és elveszett tekercset.

Returner 77: átmenetileg 1499 forintba kerül iOS-re a Fantastic különc kis kalandjátéka, ami egy rejtélyekkel gazdagon megpakolt sci-fi kaland, melyben egy gigantikus idegen űrhajó belsejében kalandozhatunk majd az emberiség utolsó megmentőjeként.

MLB Manager 2017: ha európaiként mindig is közel állt a szívedhez a baseball, akkor most itt az ideje, hogy akciós áron, alig 699 forintért letöltsd magadnak az egyik, ha nem a legjobb baseballos alkotást mobilra, ami egy vérbeli menedzserjátékként lehetőséget ad bekukkantani a sportág hátterébe.
3 hozzászólás

marco

1 éve, 2 napja

zsenikém írta:
Ninja game már csorog is.
Ezek szerint te még nem frissítettél iOS11-re.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 2 napja

Nagyon jó a mai felhozatal, Stolen Scrolls nagy meglepetésemre nagyon bejön!

válasz erre

zsenikém

1 éve, 2 napja

Ninja game már csorog is.

válasz erre