Napiapp ajánló (2017. november 17.)

2017. november 17.
15.5631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Uri: The Sprout of Lotus Creek: a művészi kalandjátékok kedvelőinek legnagyobb örömére 699 forint helyett 329 forintba kerül csak a nagyszerű Uri, amelyben egy csodálatos művészeti stílusban, elragadó sztorival kell teljesítenünk a fejtörőkkel megpakolt pályákat, az oldalnézetes művek sajátosságaival.

Crazy Chicken Strikes Back: 1290 helyett 499 forintba kerül most az Angry Birds és a Worms sajátosságait ötvöző Crazy Chicken Strikes Back, melyben mérges madárkák és kukacok helyett őrült csirkékkel lövöldözhetünk - akár egymásra is.

EnbornX: 1690 forintról 349 forintra árazta le EnbornX című akciójátékát a Lantansia csapata, amelyben anime hatású küllemmel vehetjük át az irányítást egy fejleszthető képességű robotharcos felett, akivel az lesz a célunk, hogy legyűrjük a Földet megtámadó gonosz masinát.

App Store:

Leap of Fate: átmenetileg 699 forinttal terheli csak meg a bankszámlánkat, ha beszerezzük a Clever-Plays különleges mobilos akciójátékát, ami egy vérbeli cyberpunk top-down shooter lett egyszerű irányítással, elragadó élményekkel és több száz küldetéssel.

Stickman World: szintén 699 forintért megy most egy rövid ideig a pálcikaemberek világát feldolgozó Stickman World, amelyben egy kis véznaság oldalán kell teljesítenünk a trükkös pályákat, melyeken folyamatos akadályok, fejtörők és akciók várnak ránk.

Tower of Fortune 2: mindössze 349 forintba kerül most az App Store kínálatában a Tower of Fortune második része, ami egy vérbeli szöveges szerepjátékként egy különleges világba kalauzol minket, miközben fejleszthető karakterünk mellett rengeteg taktikus harc és egyebek várnak ránk.
1 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 10 hónapja és 26 napja

Most egyikre sem pörögtem rá...

válasz erre