Napiapp ajánló (2017. november 20.)

2017. november 20.
15.5801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Doom & Destiny: 1199 forint helyett 389 forintért megy most egy rövid ideig a Play Áruházban a Heartbit Interactive retro szerepjátéka, amelyben a klasszikus JRPG-k mintájára kell elmerülnünk egy varázslatos, ámde veszélyekkel teli fantáziavilág rejtélyeiben, miközben egy félelmetes főellenfelet hajkurászunk.

Cosmonautica: 1290 helyett 690 forintba kerül most Androidra a Chasing Carrots különleges űrszimulátora, amelyben saját űrhajót építhetünk, fejleszthetjük és szépíthetjük azt, felfedezhetjük vele az egész világűrt, miközben csapatunk oldalán egy kedves kis sztorit is átélhetünk.

Aralon Sword and Shadow: kihagyhatatlan áron, 1690 forint helyett 329 forintért megy most a Play Áruházban a Crescent Moon Games nagyszerű szerepjátéka, amely 30 órányi élményt kínál a klasszikus külső nézetes szerepjátékok legszebb hagyományaival és egy epikus történettel a középpontban.

App Store:

Force Corp.: átmenetileg teljesen ingyen letölthető most iOS-re az iKabans által fejlesztett Force Corp., amelyben Földünk jól ismert városait rejtélyes idegenek fenyegetik, és a mi feladatunk lesz az, hogy megóvjuk őket a veszélytől.

Drawn To Kill: szintén ingyen adják most az App Store-on a Tangent Worlds által fejlesztett Drawn To Kill című íjászjátékot, amelyben egy nindzsaszerű főhős oldalán egy íjjal a kezünkben kell teljesítenünk a küldetéseket a pályákon.

Doom and Destiny: egy rövid ideig most 349 forintba kerül az App Store-on is a HeartBit Interactive által fejlesztett Doom and Destiny című klasszikus japán retro szerepjáték, amelyben kis csapatunk oldalán felfedezhetünk egy varázslatos fantáziavilágot, amely éppen megmentésre vár.
5 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 10 hónapja és 24 napja

Drawn to kill csak iPad!

válasz erre

zsenikém

6 éve, 10 hónapja és 24 napja

Kettő töltés el is indítva! kacsintó smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 10 hónapja és 24 napja

Egész jó akciók vannak ma.

válasz erre

Mendez

6 éve, 10 hónapja és 25 napja

Na most kettőt is behúzok! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

6 éve, 10 hónapja és 25 napja

De jó az iOS felhozatal ma! meglepett smiley

válasz erre