Napiapp ajánló (2017. november 22.)

2017. november 22.
15.3661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Monument Valley: 1399 helyett 439 forintba kerül most a Play Áruházban az ustwo games nagyszerű ügyességi és logikai játéka, avagy a napokban folytatást kapott Monument Valley, amely ennyi pénzért egyenesen ajándéknak tekinthető csodálatos világával és összetett élményével.

Call of Duty:Black Ops Zombies: 1990 helyett 990 forintba kerül most Androidon a népszerű Call of Duty-sorozat zombis mellékszála, amiben nem lesz más dolgunk, mint fegyvert ragadni, és túlélni az élőhalottakkal elárasztott pályákat.

Don't Starve: Pocket Edition: 1390 forintról 369 forintra csökkentette a Don't Starve: Pocket Edition árát a Klei Entertainment, így kihagyhatatlan árcédula mellett ismerhetjük meg az idegen világba tévedt tudós elkeseredett túlélési kísérletét.

App Store:

Who Was? Adventure: átmenetileg teljesen ingyen letölthető az App Store-ról egy igencsak kellemes tudásfitogtató mobiljáték, aminek részeként lehetőségünk nyílik válaszolni a világtörténelemhez, főként az ismertebb emberek személyéhez kapcsolódó kérdésekre.

Tennis in the Face: rövid ideig 349 forintért szerezhetjük meg a 10tons fejlesztésében készült különös teniszezős játékot, amelyben a célunk az lesz, hogy egy rosszindulatú teniszcsillag bőrébe bújva egy ütővel és tonnányi labdával kiüssük a pályákon megtalálható ellenfeleket.

Transistor: 1090 forintra leárazva megy most egy kis ideig a Bastiont is fejlesztő Supergiant Games nagyszerű Transistor című futurisztikus alkotása, amely több mint 1000 kombinációt garantál majd számunkra a térbeli fejtörők megoldása során.
1 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 11 hónapja és 16 napja

Who Was nem elérhető a magyar áruházban!!!!

válasz erre