Napiapp ajánló (2017. november 24.)

2017. november 24.
15.0471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Framed: 1099 forint helyett 339 forintba kerül átmenetileg a Noodlecake Studios különleges mobiljátéka, amelyben az lesz a célunk, hogy legjobb tudásunknak megfelelően elrendezzük egy képregény paneljeit úgy, hogy kis hősünk teljesíthesse feladatait az adott pályán.

LEGO Jurassic World: 1690 helyett nevetséges 339 forintba kerül most mobilon a LEGO-sorozat egyik kedvelt tagja, a LEGO Jurassic World, amelyben a jól ismert dinós mozifilmek legósított változatát ismerhetjük meg humoros formában, sok-sok akcióval és ügyeskedéssel.

LEGO Ninjago: Shadow of Ronin: szintén 329 forintra nyomták a Warner munkatársai a LEGO Ninjago: Shadow of Ronin mobilos változatának árcéduláját is, melyben a jól ismert Ninjago univerzum néhány humoros története elevenedik meg előttünk a LEGO-sorozatból ismert sajátosságokkal.

App Store:

Alto's Adventure: itt a sokáig vissza nem térő alkalom, hogy átmenetileg 99 forintért szerezzük be magunknak a Snowman különleges snowboardos mobiljátékát, melyben oldalnézetből kell teljesítenünk a trükkös pályákat egy hódeszkás irányításával.

Monument Valley 2: bár alig jelent meg, az ustwo games máris akciózza a Monument Valley 2-t, amely 699 forint ellenében tölthető most le magunknak az App Store kínálatából, középpontjában egy igazán különleges ügyességi élménnyel, melyben egy anya és gyermeke történetét ismerhetjük meg.

Sky to Fly: Faster Than Wind: rövid ideig teljesen ingyen letölthető most iOS-re a Sky to Fly: Faster Than Wind, egy különleges 3D-s mobilos akciójáték, amelyben egy varázslatos fantáziavilágban kell kalandoznunk, ahol repülőink segítségével epikus csatákat és versenyeket is vívhatunk majd.
3 hozzászólás

Mendez

6 éve, 11 hónapja és 10 napja

Jurassic Park ennyiért nagyon jó!

válasz erre

fonemaker

6 éve, 11 hónapja és 10 napja

Sky to Fly nagyon jó játék, múltkori akciónál már behúztam!

válasz erre

zsenikém

6 éve, 11 hónapja és 10 napja

MV2 akciózása igen meglepő meglepett smiley de én már szedem is ennyiért! röhögő smiley

válasz erre