Napiapp ajánló (2017. november 29.)

2017. november 29.
15.0251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Final Take: 790 helyett 279 forintért szerezhetsz most be magadnak egy elképesztően rémisztő, tartalmas és izgalmas történetet garantáló horrorjátékot mobilra, melyben belső nézetből nyílik lehetőséged a nagy kalandok megismerésére.

Millie: 790 helyett szintén 279 forintba kerül a Millie, egy csinos kis klasszikus puzzler, amelyben egy folyamatosan növekvő százlábút kell irányítanunk annak érdekében, hogy összegyűjtsük a pályán található összes gömböcöt úgy, hogy ne ütközzünk saját magunkba.

Teddy Floppy Ear: Mt Adventure: szintén 279 forintra leárazva szerezhetjük be magunknak a Forever Entertainment egyik erőszakmentes, kifejezetten gyermekeknek szánt mobiljátékát, amelyben egy kedves kis mackó fejtörőkkel és izgalmas kalandokkal tarkított történetét ismerhetjük meg.

App Store:

The Frostrune: szinte el sem hisszük, de a Snow Cannon Games csapata meglepő módon átmenetileg teljesen ingyen letölthetővé tette The Frostrune című klasszikus point and click kalandjátékát, ami egy igencsak kellemes vikinges kalandot garantál számunkra változatos sztorival, fejtörőkkel és csodaszép grafikával.

F1 2016: 699 forintba kerül most egy rövid ideig a Codemasters zseniális autóversenyzős játéka, amelyben a F1 tavalyi szezonját tudjuk újra átélni elképesztő részletességgel és szimulációval, az összes ismert csapattal, járművel és versenyzővel a középpontban.

Dark Tales: Edgar Allan Poe's The Tell-tale Heart: szintén 699 forintra leárazva juthatunk hozzá most az App Store-on a Big Fish Games egyik nagyszerű tárgykeresős kalandjához, amelyben Edgar Allan Poe sötét világából kapunk egy kis horrorsztorit, benne fejtörőkkel, varázslatos helyszínekkel és sok-sok tárgykereséssel.
2 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Frostrune behúzva! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

De jók ezek a Play akciók! meglepett smiley

válasz erre