Napiapp ajánló (2017. november 3.)

2017. november 03.
17.6831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

A-248: bár Halloween már elmúlt, az AGaming+ csapata 189 forint helyett ingyen kínálja különleges című horrorját, melyben félelmetes helyszínek, egy okostelefonnal felszerelt újságíró, és különleges szörnyek garmadája vár majd ránk.

Lowriders Comeback 2: Cruising: 690 helyett 229 forintba kerül a lowriderek világát feldolgozó Lowriders Comeback 2: Cruising című mobiljáték, amelyben nemcsak megépíthetjük álmaink ugráló autóit, hanem különféle feladatokat is végrehajthatunk velük.

Templar Battleforce: 3499 helyett 1690 forintért megy az Android egyik legjobb retro stílusú szerepjátéka, amelyben egy harci mechát irányíthatunk a poszt-apokaliptikus pályákon, miközben nagy csatákba bonyolódhatunk és folyamatosan fejlődhetünk is.

App Store:

Flying Benjamins HD: megjelenése óta most először tette ingyen letölthetővé repülős akciójátékát a Miles Godspeed, ami egyébként aranyáron megy az App Store-on, szóval használjátok ki gyorsan a villámakciót, ha buktok a vadászgépekre.

kubic: szintén ingyen letölthető lett egy rövid ideig az Appsolute Games rendkívül innovatív kockajátéka, amelyben mintegy 69 agytekervény-nyújtó feladványban tehetjük próbára tudásunkat, a trükkös feladatok megoldása során pedig hol térlátásunkat, hol agyféltekéinket tehetjük próbára.

Dead Reckoning: Brassfield Manor: átmenetileg 1090 forintra leárazva adja tárgykeresős kalandjátékát a Big Fish Games, ami a tőlük megszokott kellemes kis történeti körítéssel és fejtörőkkel vet bele minket a tárgykeresés rejtelmeibe.
2 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 3 napja

Tök jók a mai appok

válasz erre

zsenikém

7 éve, 4 napja

Kubic de jó !!!! meglepett smiley

válasz erre