Napiapp ajánló (2017. november 6.)

2017. november 06.
16.4161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Survival Island: Evolve Pro!: 319 forint helyett teljesen ingyen adja most túlélős akciójátékát a Pride Games Studio, amiben felfedezhetünk egy hatalmas szigetet, vadászhatunk, menedéket építhetünk, craftolhatunk, miközben meg kell próbálnunk túlélni a viszontagságokat.

Aralon: Forge and Flame: 1599 helyett 329 forintba kerül az Android egyik legjobb szerepjátéka, amelyben csodálatos tájakon kalandozhatunk, izgalmas történeteket élhetünk át, fejlődhetünk, nagyokat harcolhatunk és mindezt egy csodaszép 3D-s környezetben tehetjük majd meg.

1944 Burning Bridges: 990 helyett 189 forintba kerül most az 1944 Burning Bridges című második világháborús stratégia prémium változata, amelyben körökre osztott formában vehetjük át az irányítást a szövetséges és a német oldal között, hogy megismerjük a történelem legnagyobb ütközeteit.

App Store:

Ben 10: Up to Speed: mindössze 699 forintba kerül most átmenetileg a Cartoon Network népszerű rajzfilmes sorozata alapján készült endless runner, amelyben rohanhatunk, ugrálhatunk és felvehetjük a kesztyűt az idegenekkel.

RunawayJRider: átmenetileg teljesen ingyen letölthető a Poez Inc. által fejlesztett RunawayJRider, amelyben az lesz a feladatunk, hogy egy bűnöző bőrébe bújjunk, és erdőn-mezőn keresztül megpróbáljunk elmenekülni a minket üldöző rendőrök elől. Természetesen gépjárművel!

Feed the Rats: ingyen letölthetjük magunknak most egy rövid ideig a Feed the Rats című oldalnézetes ügyességi játékot, egy viktoriánus korban játszódó steampunk puzzlert, amelyben valós fizika társaságában tudjuk megoldani a ránk váró feladatok sokaságát.
3 hozzászólás

Mendez

6 éve, 11 hónapja és 10 napja

Szedegetem is őket sorban! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 11 hónapja és 10 napja

Feed The rats jónak tűnik!

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 11 hónapja és 10 napja

De jó, mára jutott ingyenes is rendesen! mosolygó smiley

válasz erre