Napiapp ajánló (2017. október 11.)

2017. október 11.
5.0901
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Guns'n'Glory WW2: 990 helyett mindössze 50 magyar forintért szerezhető most be a Guns'n'Glory WW2 prémium változata, amelyben lehetőségünk nyílik csatlakozni a tower defense játékmenet sajátosságaival a második világháború legnagyobb ütközeteihez.

Agent A: A puzzle in disguise: 999 helyett mindössze 259 forintba kerül most Androidra A ügynök különleges története, amely egy vérbeli klasszikus kalandjátékként lehetőséget ad arra, hogy felvegyük a kesztyűt egy ellenséges kém furfangosságával szemben.

The Game of Life: 890 helyett 259 forintba kerül most a Play Áruházban a The Game of Life, egy igencsak sajátos és különleges kis mini-játék gyűjtemény, ami lehetőséget ad arra, hogy egyedül vagy barátaink oldalán aranyos kis küldetéseket teljesítsünk majd.

App Store:

Danse Macabre: Crimson Cabaret: a tárgykeresős kalandjátékok kedvelőinek legnagyobb örömére átmenetileg 349 forintba kerül most az App Store-on a Big Fish Games egyik különleges alkotása, amelyben egy ismert színésznek segítenünk kell megtalálni barátja gyilkosát.

The Mystery of the Crystal Portal HD: szintén 349 forint, szintén tárgykeresős kaland, ellenben most a G5 Entertainment csapatától, a középpontban Nicole-lal, aki elveszett édesapja keresésére indul egy izgalmakkal és fejtörőkkel megpakolt történet részeként.

Head of State: hogy milyen lehet egy ország miniszterelnökének lenni, azt 349 forint ellenében most te is kipróbálhatod, a Head of State ugyanis pontosan ezt az élményt kínálja, így döntéseinkkel kell irányítanunk saját államunkat, miközben riválisokkal harcolunk, szavazókért küzdünk és így tovább.
1 hozzászólás

ferencziakos

1 éve, 8 napja

Ez a 349 Ft az 1 dollár helyett nagyon kemény.

válasz erre