Napiapp ajánló (2017. október 13.)

2017. október 13.
5.1741
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Tokaido: 1099 forint helyett 699 forintba kerül most átmenetileg a Funforge Digital által elkészített Tokaido, mint a legendás társasjáték digitalizált változata, amelyben az ősi Japánba utazhatunk, miközben csodálatos tájakat ismerhetünk meg, mini-játékokkal bohóckodhatunk és így tovább.

PhaRaBis: 459 helyett 229 forintba kerül az egyik legjobb Androidos horror-kaland, amelyben egyenesen az ősi Egyiptomba utazhatunk vissza, hogy felfedezzük egy szörnyektől és sötét titkoktól hemzsegő piramis rejtélyét.

Crap! I'm Broke: Out of Pocket: 790 helyett 389 forint most a Play Áruházban ez a különleges és egyben hektikus élet-menedzselős játék, amelyben folyamatos mini-játékok teljesítésével kell menedzselnünk főhősünk ügyes-bajos életét.

App Store:

Infectonator: átmenetileg teljesen ingyen letölthető az App Store-ról az Infectonator című zombis játék, melyben kivételesen nem az élőhalottak ellen leszünk, hanem az ő oldalukon kell majd megfertőznünk vírussal az egész világot.

Tokaido: az App Store-on is leárazták most a Tokaido digitalizált változatát, így ha szeretnéd felfedezni társasjátékos formában az ősi Japánt, akkor 699 forintért most lecsaphatsz erre a különleges alkotásra.

Death Point: szintén akciós áron megy iOS-re a Death Point, amiért most 1090 forint ellenében juthatunk hozzá, a középpontban egy vagány és egyben keményvonalas top-down shooterrel, ahol gyakran az árnyékban meghúzódva kell ellátnunk ellenfeleink baját.
2 hozzászólás

ferencziakos

1 éve, 11 napja

Szo-szo... Egy ingyenes csak sajnos.

válasz erre

zsenikém

1 éve, 11 napja

Infectonator tetszik!

válasz erre