Napiapp ajánló (2017. október 16.)

2017. október 16.
5.3751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Ravensword: Shadowlands: 2299 forint helyett most igencsak kihagyhatatlan áron, mindössze 329 forintért megy a Play Áruházban a Ravensword: Shadowlands című szerepjáték, melyben lehetőségünk nyílik mobilon is átélni azokat a keményvonalas élményeket, amit eddig csak egy PC-s vagy konzolos RPG tudott nyújtani.

Sonya The Great Adventure: 1099 forint helyett 439 forintba kerül a Special Games különleges tárgykeresős kalandjátéka, amelyben Sonya és Lily történetét ismerhetjük meg, akik egy barbár támadás után kénytelenek nagy kalandra indulni.

Clouds & Sheep: 990 helyett 189 forintba kerül most Androidra a Clouds & Sheep prémium változata, amelyben néhány őrült birka felett vehetjük át az irányítást, miközben manipulálhatjuk az időjárást, focizhatunk velünk és több mint 90 kihívást teljesíthetünk a segítségükkel.

App Store:

World Conqueror 3: ha imádod a klasszikus stratégiákat, akkor most mindenképpen töltsd le magadnak a World Conqueror 3-at, amely egy keményvonalas második világháborús RTS élményét kínálja számodra mobilon.

Flight Unlimited Las Vegas: ismét ingyen letölthető az App Store-ról a Flight Unlimited-sorozat egyik mellékszála, amelynek részeként Los Angeles felett repkedhetünk nagyokat 8 különféle repülőgéppel, páratlan realizmus társaságában.

Bottom of the 9th: ha szereted a baseballt, és szeretnéd egy különleges mobiljáték részeként elsajátítani a sportág minden sajátosságát, akkor szerezd be most 1490 forintért ezt a társasjátékos alapokon nyugvó alkotást, amiben minden a baseballozásról szól majd.
2 hozzászólás

ferencziakos

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Nem rossz nap, elég jó akciókat kaptunk!

válasz erre

Chico

1 éve, 1 hónapja és 3 napja

iOS most igencsak jó akciókat kapott!

válasz erre