Napiapp ajánló (2017. október 18.)

2017. október 18.
5.4421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Z.O.N.A Project X Redux: 790 helyett 129 forintba kerül most átmenetileg az egyik legjobb mobilos STALKER-klón, amiben a közeli jövőt járhatjuk meg egy pusztító atomháborút követően, a középpontban FPS akciókkal, izgalmas felfedezésekkel és anomáliákkal.

Warhammer: Doomwheel: 999 helyett teljesen ingyen letölthetjük most az egyik legkülönlegesebb Warhammer mobiljátékot, amelyben úgynevezett doomwheeleket kell építenünk, amelyek konkrétan pusztító, guruló szerkezetekként azt a célt szolgálják, hogy minél több ellenfelet lezúzhassunk velük.

DeepAbyss+: 299 forint helyett ingyen letölthetjük most Androidra a DeepAbyss+ című érdekességet, amelyben egy tengeralattjáró volánja mögé pattanva az lesz a feladatunk, hogy radioaktív anyagokat gyűjtsünk be a tenger mélyéről.

App Store:

The Quest - Islands of Ice and Fire: túlzás nélkül kihagyhatatlan ajánlattal kecsegtet most a Redshift csapata, akik mindössze 699 forintért kínálják nekünk az egyik legjobb mobilos retro szerepjátékot, amelyben izgalmas kalandok, körökre osztott harcok és nyitott világú élmények várnak ránk.

Warbands: Bushido: 1090 forintért már beszerezhető egy rövid ideig a Warbands: Bushido című miniatűr digitális társasjáték, amelyben az ősi Japánba repülhetünk vissza, hogy figurákkal, kártyákkal és dobókockákkal vívhassuk meg az akkori időszak legnagyobb ütközeteit.

Cut the Buttons HD: teljesen ingyen tölthető most az App Store-ról a Cut the Buttons, egy igencsak kedves kis mobiljáték, amiben az lesz a feladatunk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legprofibb módon a legtöbb gombot levágjuk a képernyőn látható ruhadarabokról.
2 hozzászólás

Bencus86

6 éve, 11 hónapja és 19 napja

Ma jutott azért húzós áru játék is... szomorú smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 11 hónapja és 19 napja

129 Ft, na ezt már szeretem. mosolygó smiley Ennyi nálam a szeretett ár! röhögő smiley

válasz erre