Napiapp ajánló (2017. október 2.)

2017. október 02.
5.0721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Galaxy Defense: 363 forint helyett ingyen letölthetővé tette a Play Áruházból nagyszerű stratégiáját a Zonmob Game Studio, ami a tower defense műfaj sajátosságait viseli magán, ennek megfelelően a támadás mellett inkább a folyamatos védekezésre kell koncentrálnunk benne.

Texas Maniac: 690 helyett 329 forintba kerül a Texasi Láncfűrészesről készült mozifilm által ihletett Texas Maniac című mobiljáték, amelyben egy őrült, motorfűrésszel felszerelkezett gyilkos ellen kell túlélnünk a megpróbáltatásokat - természetesen belső nézetből.

Chibi Survivor Weather Lord: 999 helyett 129 forintért megy most Androidra a Chibi Survivor Weather Lord, melyben valóban mi lehetünk az időjárás urai, ennek megfelelően kapcsolódó képességekkel fedezhetünk fel egy rejtélyekkel és veszélyekkel teli szigetet, miközben nagyokat harcolhatunk, vadászhatunk de alkothatunk, sőt építhetünk is magunknak saját házakat.

App Store:

The Blocking Dead: átmenetileg ingyen letölthető az App Store-ról Drew Rogers különleges ügyességi játéka, amelyben az lesz a feladatunk, hogy a zombiszerű blokkok és egyéb akadályok szétzúzásával épségben összerakjuk a képernyőn szintén blokkokban megjelenő agyvelődarabkákat.

Flight Unlimited 2K16: 1090 forintra leárazva megy most a 2K Games által elkészített Flight Unlimited 2K16, amely a legjobb mobilos repülőgépes szimulátorként páratlanul realisztikus élményekkel kecsegtet mindenkinek, aki több száz méterrel a föld felett érzi jól magát.

GyrOrbital: ingyen megy most az App Store kínálatában a GyrOrbital című mobiljáték, ami elsőre egy értelmetlen, minimál dizájnnal ellátott ügyességi akció, de a valóságban egy igazi időrabló, amelyben a giroszkóp segítségével kell megvédenünk bolygónkat a folyamatosan érkező rakétákkal szemben.
3 hozzászólás

Chico

7 éve, 17 napja

Ez nem volt egy rossz nap ingyenesség tekintetében! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

7 éve, 17 napja

Király a mai felhozatal! meglepett smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 17 napja

Ohhh vannak ingyenesek, király! mosolygó smiley

válasz erre