Napiapp ajánló (2017. október 20.)

2017. október 20.
5.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Who Are You, Mr. Cooper?: 439 helyett mindössze 129 forintba kerül most a The Last Fairy Tale különleges kalandjátéka, amelyben egy steampunk világba látogathatunk, hogy ott megismerjük Wilson Smith, a Staighrem iparvárosában élő rejtélyes alak történetét.

Left-Right : The Mansion: 790 helyett 339 forintba kerül Triple Boris különös kalandjátéka, amelyben rajzfilmes környezetben egy kisfiú oldalán egy kastélyt fedezhetünk fel, ahol minden esetben csak egy választásunk lesz, hogy elérjünk a célunkig. Ez pedig, hogy jobbra vagy balra menjünk az előttünk álló úton?

Realpolitiks Mobile: 2399 helyett 1390 forintért megy a Play Áruházban a valaha készült talán legösszetettebb és legrealisztikusabb mobilos stratégia, amiben lehetőségünk nyílik beleavatkozni, és a saját szánk íze szerint alakítani az aktuális világpolitikai eseményeket.

App Store:

Street Fighter IV CE: a legújabb nagy frissítés miatt a Capcom jelentős akciót hirdetett az iOS platform egyik legjobb árkád bunyós játékához, amit így most 699 forint ellenében tudunk beszerezni magunknak, mely aprópénz egy ilyen szavatosságú élményért.

Yesterday: szintén 699 forintba kerül most iOS-re a Yesterday című kalandjáték, ami a Runaway-sorozat alkotóinak klasszikus point and click műveként New York-ba repít minket, a középpontjában egy rejtélyes hajléktalangyilkossal.

Colt Express: 699 forintért megy most egy ideig az Asmodee Digital által elkészített Colt Express is, ami az ismert vonatrablós társasjáték digitális változataként garantáltan tartalmas élményekkel kecsegtet majd számunkra.
2 hozzászólás

Mendez

7 éve, 20 napja

Gyenge nap.

válasz erre

zsenikém

7 éve, 20 napja

Nem hangzik jól ez a 699 Ft-os akció! röhögő smiley

válasz erre