Napiapp ajánló (2017. október 23.)

2017. október 23.
4.6941
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

New York Mysteries 2: a Five-Bn Games csapata 1899 forint helyett most átmenetileg 690 forintért adja nagyszerű tárgykeresős kalandjátékát, amelyben egyenesen az ötvenes évek New Yorkjába utazhatunk el, hogy egy rejtélyes, szuperképességekkel rendelkező gyilkos nyomába eredhessünk.

Hidden Temple - VR Adventure: 1290 helyett most vicces 189 forintért szerezhetsz be magadnak egy igencsak vagány VR-kalandot, így ha van hozzá headseted, ne hagyd ki a lehetőséget, hiszen ebben a játékban dzsungelek mélyén, ősi templomokban kutakodhatunk majd, miközben fejtörők sokaságát kell megoldanunk a virtuális valóságban.

Earthlings Beware!: 590 helyett 129 forintba kerül Marconi Loures különleges akciójátéka, amely a klasszikus árkád stílusú, gyors akciók élményét garantálja számunkra, a főszerepben egy vagány kisfiúval, és megannyi robottal.

App Store:

Vikings: an Archer's Journey: átmenetileg 699 forintba kerül a Pinpin Team csapatának vikinges akciójátéka, amelyben egy barbár íjász felett vehetjük fel az irányítást, hogy teljesíthessük az akcióban és ügyességi feladványokban egyaránt bővelkedő pályákat.

Horrid Henry's Big Box of Pranks: mindössze 1090 forintba kerül az App Store-on a P2 Entertainment különleges alkotása, amelyben egy igazi rosszcsontot irányíthatunk, akivel mini-játékok sokaságával kell borsot törnünk a felnőttek orra alá.

Human Anatomy Atlas 2018: mobiljáték helyett egy igencsak különleges applikációt kínálnánk nektek így hétfői ajánlónk végén, lévén most 349 forintra leárazva szerezhetitek be magatoknak ezt az anatómiai atlaszt, amiből valós 3D-s modellek segítségével ismerhetitek meg az emberi szervezet legutolsó hajszálerét is.
4 hozzászólás

Chico

1 éve, 24 napja

Nem erőltette meg ma egyik áruház sem túlzottan...

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 24 napja

Inkább ingyenesre várok, egyik se olyan nagy valami ami pénzt érne.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 24 napja

Hidden Temple rendesen le lett akciózva!

válasz erre

zsenikém

1 éve, 24 napja

Szépen le vannak tekerve az árak! De várok valami free-re inkább.

válasz erre