Napiapp ajánló (2017. október 25.)

2017. október 25.
4.9991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Stickman Revenge 3: League of Heroes: most kihagyhatatlanul remek áron, 1490 forint helyett teljesen ingyen juthatsz hozzá Androidra a Zonmob Game Studio legutóbbi alkotásához, a Stickman Revenge 3: League of Heroes-hoz, amelyben kis kardos árnyékhősünkkel vad oldalnézetes akciók várnak ránk.

Violett: 1590 helyett 279 forintért megy most a Google Play egyik legjobb és legösszetettebb kalandjátékaként megismert Violett, amely az Alice csodaországban mintájára úgy kezdődik el, hogy egy kislány egy nyúlüregen keresztül eljut egy fantasztikus világba, ahol élete legnagyobb kalandja vár rá.

AsterMiner: itt az idő, ha mindig is szeretted volna kipróbálni az aszteroida bányászat sajátosságait, 429 forint helyett ugyanis most ingyen megy az AsterMiner Androidra, amelyben relaxáló játékmenet és folyamatos fejtörők során ismerhetjük meg a bányászat folyamatát.

App Store:

Dink Smallwood HD: teljesen ingyen megy most az App Store-ron az RTSoft zseniálisan múltidéző retro szerepjátéka, melyben egy sajátos kaland vár ránk egy különleges és egyben csodálatos fantáziavilágban, ahol szabadon felfedezhetünk, harcolhatunk és fejlődhetünk is.

Shadow Fight 2 Special Edition: átmenetileg 1090 forintba kerül az App Store kínálatában a Nekki Limited különleges oldalnézetes bunyós játéka, amelyben az árnyékharcosok legnagyobb küzdelmeit ismerhetjük meg most egy új sztori fejezettel, reklámok nélkül, kisebb finomhangolásokkal.

Tallowmere: mindössze 349 forintba kerül most az App Store kínálatában a Tallowmere, egy igazán klasszikus oldalnézetes platformer, amely a korai szerepjátékos elemek mellett vad akciókat kínál számunkra a rémségekkel gazdagon megpakolt földalatti útvesztők felfedezése során.
1 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 14 napja

Na végre van újra ingyenes is!!!! mosolygó smiley

válasz erre