Napiapp ajánló (2017. október 27.)

2017. október 27.
5.0931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

SOV 2 - be the Hero in a movie: 699 forint helyett teljesen ingyen letölthető most átmenetileg az Android valaha készült első filmes mobiljátéka, amelyben egy mozifilm főhősét vehetjük irányításunk alá élőszereplős videók irányításával, aminek átélése olyan élményt ad, mintha egy komplett mozifilmet forgattunk volna.

Slayaway Camp: alighogy megjelent, máris akciózza mészárlós akciójátékát a Blue Wizard Digital, így most 1090 helyett 599 forintért szerezhetjük be magunknak a Slayaway Camp-et, amiben a nyolcvanas évek legjobb horrorfilmjeinek élményét élhetjük át újra.

Reckless Racing 2: 590 helyett 329 forintba kerül most átmenetileg a Pixelbite autós játéka, amely a legendás Death Rally legszebb emlékeit igyekszik feleleveníteni előttünk egy izometrikus nézetből átélhető autóversenyzős élménnyel.

App Store:

Towers Rush: átmenetileg teljesen ingyen letölthető most az App Store egyik legjobb Diablo-klónjaként számon tartott Towers Rush, amelyben lehetőségünk nyílik karakterünk oldalán felfedezni egy sötét fantáziavilágot, craftolni, fejlődni, harcolni, sőt vad főellenfelekkel is összemérhetjük benne a tudásunkat.

Construction Simulator 2: akciós áron, mindössze 699 forintért mérik most az App Store-on egy rövid ideig a legjobb és legösszetettebb építkezős szimulátort, amelyben traktorozhatunk, markolózhatunk, hatalmas teherautókat vezethetünk, és nemcsak rombolhatunk, hanem építhetünk is.

Catan: egy rövid ideig 1090 forintba kerül iOS-re a Catan telepesei társasjáték alapján készített mobiljáték, ami ezért az árért kis túlzással korlátlan szavatosságot és megszámlálhatatlan újrajátszhatósági lehetőséget garantál számunkra.
2 hozzászólás

Bencus86

7 éve, 13 napja

Van egy kettő jó

válasz erre

ferencziakos

7 éve, 14 napja

Towers Rush behúzva! mosolygó smiley

válasz erre