Napiapp ajánló (2017. október 30.)

2017. október 30.
5.1901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Behind The Door: ha a Halloween közelsége miatt te is valami jó horrort keresel magadnak, akkor ne kutakodj tovább, mert 439 forint helyett most teljesen ingyen letölthető a Dio Alias Games túlélő horrorja, amelyben egy John nevű nyomozó felett vehetjük át az irányítást egy félelmetes mészárlás helyszínén.

Legend of the Skyfish: 1299 forint helyett 329 forintba kerül most Androidra a Legend of the Skyfish, a Crescent Moon Games különleges alkotása, amely a japán szerepjátékok sajátosságait igyekszik ötvözni sok-sok fejtörővel, felfedezéssel és természetesen akcióval, miközben az óriási Éghalat próbáljuk becserkészni magunknak.

Space Hulk: 4399 forint helyett 1999 forintba kerül most a Games Workship epikus körökre osztott stratégiája, amelyben a Warhammaer 40K univerzum ismert szereplői vívják hatalmas harcukat, miközben a mi feladatunk a megfelelő taktika megtalálása a továbbjutás reményében.

App Store:

Dead Age: átmenetileg 349 forintért lehet letölteni a Headup Games különleges túlélő szerepjátékát, amely egy zombi-apokalipszis idején lehetőséget ad a kezünkbe, hogy a sztori-központú küldetések végrehajtása során bázist építsünk, craftoljunk és élőhalottakkal harcoljunk.

Surgeon Simulator: nagy leárazáson estek át a Bossa Studios őrült alkotásai, így 699 forintért lehet begyűjteni most például a Surgeon Simulatort, amiben az lesz a célunk, hogy a lehető legőrültebb formában kivitelezzünk néhány műtétet.

I am Bread: szintén 699 forintba kerül most az App Store kínálatában a Bossa Studios-hoz köthető legújabb őrültség, avagy a világ első kenyérszimulátora, amiből megismerhetjük egy kenyér nehéz útját addig, amíg szendvics nem válik belőle.
2 hozzászólás

Chico

6 éve, 11 hónapja és 17 napja

Tök **** hogy az App of the Week is megszűnt. Legalább akkor volt egy ingyenes, manapság alig találni.

válasz erre

zsenikém

6 éve, 11 hónapja és 18 napja

Semmi ingyenes szomorú smiley

válasz erre