Napiapp ajánló (2017. október 6.)

2017. október 06.
4.9141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Monster Fantasy: World Champion: 359 forint helyett teljesen ingyen tölthetjük le Androidra az egyik legjobb Pokémon-klónt, amelyben különféle szörnyeket kapkodhatunk el, fejleszthetjük őket, végezetül pedig összemérhetjük tudásunkat más mesterekkel, illetve teremtményekkel.

FeeSoeeD: 129 forint helyett teljesen ingyen tudjuk letölteni magunknak a FeeSoeeD című oldalnézetes retro platformert, amiben lehetőségünk nyílik felfedezni egy különleges földalatti világot, miközben akadályok sokaságán kell átverekednünk magunkat.

Cubes: 379 forint helyett ingyen húzható most be a Play Áruházból a Cubes című őrület is, ami a tetrisz sajátos játékmenetét ötvözi a képalkotással, megfűszerezve az egészet sok-sok akadállyal és ügyességi elemmel.

App Store:

Just Ski: ha nincs pénzed az Alto's Adventure-re, de szeretnél egy jóféle, oldalnézetes síelős vagy snowboardozós ügyességi játékot magadnak, akkor csapj le most teljesen ingyen a Just Ski-re, ami minimalista dizájnnal, de nagyjából ugyanazt az élményt garantálja.

Love Gears: szintén ingyen megy most az App Store kínálatában a Love Gears című mobiljáték, amelyben az lesz a feladatunk, hogy különféle alkatrészek és egyebek megfelelő elhelyezésével mozgásra kell bírnunk egy szerkezetet úgy, hogy az helyesen működhessen.

Think Fast: Think Fast címmel ingyen letölthetsz most magadnak iOS-re egy vérbeli memóriajátékot, ami semmi extrát sem kínál a klasszikusokon felül, ezáltal adott lesz egy halom lefelé fordított kártya, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy minél előbb megtaláljuk a párokat.
2 hozzászólás

Chico

7 éve, 12 napja

Ez a mai elég jó felhozatal! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 13 napja

Ingyen minden ezt már szeretem! mosolygó smiley

válasz erre