Napiapp ajánló (2017. szeptember 1.)

2017. szeptember 01.
4.9831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Neon Chrome: 3099 forint helyett rövid ideig csak 1499 forintba kerül a 10tons által megálmodott Neon Chrome, a soha véget nem érő futurisztikus twin stick shooter, amelyben véletlenszerűen generált pályák, őrült akciók és rombolható környezet is vár ránk.

Caterzillar: 1099 helyett 259 forintért tudunk most lecsapni a Noodlecake Studios által készített Caterzillar című oldalnézetes platformerre, amelyben egy kis hernyó felett vehetjük át az irányításunkat, hogy a trükkös pályákon rohangálva, ugrándozva és ügyeskedve teljesítsük küldetéseinket.

Rube's Lab PRO: a fizikai puzzlerek kedvelőinek legnagyobb örömére 999 helyett 319 forintért tudjuk letölteni magunknak a Rube's Lab PRO című alkotást, amelyben egy csodálatos interaktív világ felett vehetjük át az irányítást egy őrült doki társaságában, hogy teljesítsük a változatosabbnál-változatosabb fizikai fejtörőket.

App Store:

Year Walk: a Simogo szerint nagyon rövid ideig 75 százalékkal olcsóbban kínálják különleges kalandjátékukat, amely egy belsőnézetes alkotásként mesél el nekünk egy ősi svéd fenomént, egy természetfelettitől sem mentes horrorsztorit, amelyben a történet felgöngyölítésére és a fejtörők megoldására kell majd koncentrálnunk pazar hangulat mellett.

Bumpy Road: 66 százalékkal vágta meg másik mobiljátékának, a Bumpy Road-nak az árát is a Simogo, amely egy elképesztően cuki és kihívásokkal teli alkotás, ahol egy kis autó felett közvetetten vehetjük át az irányítást úgy, hogy a pályát mozgathatjuk, ezzel gyorsítva és lassítva a járművet, illetve olyan helyre eljuttatva utasait, ahová csak kell.

Beat Sneak Bandit: szintén 66 százalékos leárazáson esett át a Simogo egy újabb különlegessége, a Beat Sneak Bandit ugyanis egy olyan mobiljáték lett, amelyben egy kis tolvajt kell irányítanunk lopakodásra és ritmusos fejtörőkre kiélezett játékmenet társaságában.
2 hozzászólás

Bencus86

7 éve, 2 hónapja és 11 napja

Ez ma nem olyan jó ajánlat. szomorú smiley

válasz erre

SamsungFan

7 éve, 2 hónapja és 11 napja

Ma semmi ingyenes. szomorú smiley Kár.

válasz erre