Napiapp ajánló (2017. szeptember 13.)

2017. szeptember 13.
4.1441
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Last Light: 309 forint helyett ingyen letölthető most a Last Light, a Hyperspell zombis túlélőjátéka, ami egy srácról szól, aki egyedül maradt az egész világon egy zombi-apokalipszist követően, így megpróbálja túlélni, és megtalálni a világ legbiztonságosabb bunkerjét, ahol legalább nyugodtan élhet.

Dragon Slayer: 299 forint helyett szintén ingyen megy most az Entrophy fejlesztésében elkészült Dragon Slayer című szerepjáték, amelyben kis csapatunk oldalán az lesz a feladatunk, hogy folyamatos fejlődéssel és speciális képességeink kihasználásával legyőzzük a félelmetes fire lordokat.

My Little Town: szintén ingyen csaphatunk most le - 350 forint helyett - az Enfeel különleges városépítős játékának prémium változatára, amelyben egyszerű, de folyamatos kihívásokat jelentő számos fejtörőkkel tudjuk egyre nagyobbá tenni kis városkánkat.

App Store:

QuestLord: teljesen ingyen letölthető most egy rövid ideig az App Store-ról a Lava Level különleges, körökre osztott szerepjátéka, amely a stílus legnagyobb legendáit idézi fel előttünk retro kinézettel, rengeteg döntési lehetőséggel, izgalmas kalandokkal és persze sok-sok csatával.

Deemo: átmenetileg 699 forintba kerül a Rayark International zseniális mobiljátéka, amely Deemo címmel egy kislány tragikus és szomorú történetét dolgozza fel nekünk a ritmusjátékok legszebb sajátosságaival a középpontban, látványos megjelenéssel és a legkülönfélébb műfajban fogant zenékkel.

A Brief History of the World: szintén akciós áron, most mindössze 349 forintért tudjuk letölteni magunknak a Ragnar Brothers híres történelmi társasjátékának digitális változatát, amely az emberiség történetéből táplálkozva egy kellemes kis mobilos stratégia lett olyan ismert történelmi személyiségekkel, mint Julius Cézár, Dzsingisz Kán vagy Bonaparte Napóleon.
1 hozzászólás

zsenikém

11 hónapja,

Király nap, jó akciókkal

válasz erre