Napiapp ajánló (2017. szeptember 18.)

2017. szeptember 18.
4.5331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

King Of Racing 2: 309 forint helyett teljesen ingyen tölthető most a King of Racing 2, egy nagyszerű Androidos versenyjáték, amelyben néhány kiemelkedő sportkocsi volánja mögé pattanva nincs más dolgunk, mint padlóig nyomni a gázt, és a lehető legjobb helyen végezni a futamokban.

Agatha Christie - The ABC Murders: 2190-ről 990 forintra lett leárazva az egyik legjobb mobilos Agatha Christie kalandjáték, amelyben a klasszikus point and click kalandok nyomdokain haladva az lesz a feladatunk, hogy egy izgalmas és csavaros sztori részeként megoldjunk egy gyilkossági rejtélyt.

Can You Escape - Prison : szintén ingyen tölthetjük átmenetileg a Best Escape Games egyik különleges szabadulós kalandjátékát, amelyben egyetlen feladatunk az lesz, hogy hősünk oldalán legyűrjük a fejtörőket, és kiszabaduljunk a horrorral, rejtélyekkel és fejtörőkkel gazdagon megpakolt börtönből.

App Store:

Deus Ex: The Fall: mindössze 349 forintért adja most átmenetileg az App Store kínálatában a legjobb Deus Ex mobiljátékot a Square Enix, ami mellett egyébiránt ugyanezen az áron megy a Deus Ex GO és a többi hasonló GO-játék is most egy rövid ideig, szóval érdemes lecsapni rájuk.

iBasket Pro - Street Basketball: ingyen letölthető iOS-re a platform egyik legjobb kosárlabdás játéka, ami már több mint 15 milliós felhasználói bázissal rendelkezik, és ha te is szeretsz az utcán kosárlabdázni - pláne virtuálisan -, akkor most itt a remek alkalom, hogy kipróbáld magadat.

Motorsport Manager: alig jelent meg, de máris teljesen ingyen kínálják a Motorsport Manager című mobiljátékot, amelyben az lesz a feladatunk, hogy összeállítsuk a világ legjobb csapatát, pilótákat, szerelőket fogadjunk, technológiákat kutassunk, fejlesszük autónkat és annyi versenyt nyerjünk meg, amennyit csak tudunk.
1 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 1 hónapja és 3 napja

Na most van nekem való. mosolygó smiley

válasz erre